Ce va face Nicoleta Luciu cu banii câştigaţi la „Poftiţi la Nea Mărin“: „Sunt impresionat de câtă seriozitate a dat dovadă“ FOTO

Ce va face Nicoleta Luciu cu banii câştigaţi la „Poftiţi la Nea Mărin“: „Sunt impresionat de câtă seriozitate a dat dovadă“ FOTO

Noul sezon al show-ului „Poftiţi la Nea Marin“ a debutat duminică, 8 iulie la Antena 1 FOTO Antena 1

Nicoleta Luciu (37 de ani) este câştigătoarea primei ediţii a show-ului „Poftiţi la Nea Mărin“, de la Antena 1, şi a premiului de 2.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon al show-ului prezidat de Nea Mărin a debutat duminică, 8 iulie, la Antena 1. 
 
 
În urma muncilor la care au fost supuse vedetele, Nea Marin a desemnat-o câştigătoare pe Nicoleta Luciu, impresionat de „câtă seriozitate a dat dovadă“.  

„Dintre toţi, unul a muncit mai mult. Şi eu sunt impresionat de câtă seriozitate a dat dovadă. A tot cărat comenzile pe scările alea, a făcut drumul de 100 şi ceva de ori, iar eu dacă am spus că dau 2.000 de euro, aceşti bani îi dau Nicoletei Luciu“, a spus Nea Mărin.
 
Nicoleta Luciu la „Poftiţi la Nea Marin“ FOTO Antena 1
 
Nicoleta Luciu a mărturisit că are deja planuri cu banii câştigaţi la Nea Mărin: „Vreau să le fac o surpriză copiilor şi să-i duc la Disneyland. Cred că vor fi foarte bucuroşi“.
 
Ea le-a mulţumit colegilor de echipă şi a recunoscut că, deşi ştia cât de mult a muncit şi îşi dorea premiul, a avut emoţii la final.
 
„Eu ştiam că am muncit foarte mult, dar, pe de altă parte, nu prea ştiam ce au făcut ceilalţi, nu ştiam foarte bine ce i-a pus Nea Mărin să facă“, mai spune Nicoleta.

„Are patru copii, cred şi eu că are antrenament şi că a muncit cel mai mult. Bravo ei!“, a felicitat-o Jean de la Craiova.
 
FOTO Antena 1
citeste totul despre: