Ce ediţii speciale a pregătit Antena 1 pentru Paşte: „Iisus din Nazareth“, premieră „Chefi la cuţite“ şi „Liber ca pasărea cerului“ FOTO

Ce ediţii speciale a pregătit Antena 1 pentru Paşte: „Iisus din Nazareth“, premieră „Chefi la cuţite“ şi „Liber ca pasărea cerului“ FOTO

Robert Powell în rolul Mântuitorului, în filmul „Iisus din Nazareth“

De Paşte, Antena 1 a pregătit ediţii speciale şi programe pentru toate categoriile de public. Din programul postului nu va lipsi celebrul film „Iisus din Nazareth“, în regia lui Franco Zeffirelli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri şi sâmbătă, de la ora 20:00, Antena 1 va difuza mini seria „Iisus din Nazareth”, producţie realizată de Franco Zeffirelli, ce prezintă viaţa, moartea şi învierea lui Iisus din Nazaret, aşa cum sunt ele prezentate de Noul Testament. Realizat la cererea Papei Paul al VI-lea, acest film se bucurã de un real succes, fiind tradus în numeroase limbi. 
 
Sâmbătă, de la 23:45, Antena 1 transmite Slujba de Înviere de la cea mai veche bisericã din Bucureşti – Biserica Sfântul Anton – Curtea Veche. 
 
În prima zi de Paşte, de la ora 20:00, Antena 1 va difuza serialul „Liber ca pasãrea cerului“. Orlando, interpretat de Ştefan Bănică, şi Ducu, pe care-l joacă Marius Florea Vizante, intră într-o mare încurcătură în cel de-a doilea episod al serialului de comedie. 
 
În urma afacerii cu „apa  sfinţită'“, Orlando şi Ducu au călcat peste interesele mafiotului Ivaşcu, interpretat de Răzvan Vasilescu. De aceea, oameni periculoşi vor să-i elimine. 
 
FOTO Antena 1
 
De la 21:00, programul postului continuă cu premiera pe TV a comediei „Baywatch“ (SUA, 2017), regizatã de Seth Gordon şi bazatã pe serialul de televiziune cu acelaşi nume. 
 
În a doua zi de Paşte, de la ora 08:00, cea mai energică echipă de matinali, „Neatza cu Rãzvan şi Dani“ îşi invită telespectatorii să se bucure alături de Răzvan, Dani, Vlăduţ, Ramona, Amalia şi Cătălin Oprişan încă de la prima oră a dimineţii, într-o ediţie specială. 
 
De la 17:00, din platoul emisiunii „Acces Direct“ prezentate de Cristina Cioran, artiştii de comedie Vasile Muraru şi Valentina Fătu vor aduce în casele românilor multe reprize de umor care vor stârni hohote de râs. În aceeaşi ediţie, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi secretele familiei lui Andrei Ştefănescu. Şi tot luni, interpretul de muzică populară Gelu Voicu, tată a trei copii, îi va aduce în faţa reflectoarelor pe copiii săi şi va povesti cum este viaţa în cinci. Momentele muzicale ale ediţiei vor fi susţinute de artişti îndrăgiţi, precum Cornelia şi Lupu Rednic.
 
De la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări cea de-a doua ediţie „Insula Iubirii“, ediţie care va aduce şi cel mai şocant moment pe care insula l-a trăit până acum: prima cădere în ispită la doar cinci ore de la despărţirea de iubită. Dacă pentru cele patru fete, care au ajuns pe Insula Iubirii în cel de-al cincilea sezon, acceptarea se face cu paşi mici şi temători, pentru partenerii lor rămaşi singuri în resorturi alături de Dana, Maria, Nico şi Bianca, ispita a însemnat îmbarcarea spre fantezie. 
 
Marţi, 30 aprilie, vedetele se confesează la „Acces Direct“. Într-un interviu emoţionant, celebra cântăreaţă Anastasia Lazariuc vorbeşte despre viaţa ei aşa cum n-a mai făcut-o până acum. Despre cum e să creşti într-o casă cu 11 fraţi, despre întâlnirile de familie de la care celebrul Ion Ţiriac nu lipseşte niciodată, dar şi despre prima şi ultima sa iubire, telespectatorii vor afla chiar de la cunoscuta artistă. 
 
În a treia zi de Paşte, emisiunea culinară „Chefi la cuţite“ revine la Antena 1, de la 20:00, cu un sezon special dedicat familiilor si schimbã structura echipelor. 
 
Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obţine cuţitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Vedete, foşti concurenţi talentaţi, juniori pasionaţi de gătit, sau oameni în vârstă cu experienţă în bucătărie, toţi îşi vor încerca norocul în etapa audiţiilor. Cei mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei juraţi şi vor intra în arena culinară „Chefi la cuţite“, unde au o şansă de a demonstra că au sarea şi piperul necesare pentru a ajunge în marea finală şi a obţine premiul de 10.000 de Euro. 
 
FOTO Antena 1
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările