„Bravo, România!“: Ce echipă a câştigat a doua ediţie, mergând în finală

„Bravo, România!“: Ce echipă a câştigat a doua ediţie, mergând în finală

Trei echipe s-au luptat pentru o cauză nobilă şi câştigarea unui cec de 5000 de euro FOTO Antena 1

În cea de-a doua ediţie a show-ului „Bravo, România!“, RATB-iştii inimoşi şi-au unit forţele, şi au compus un imn special pentru emisiunea de la Antena 1. Au dat totul pe scenă şi au învins în faţa echipelor Kiwioţii şi Dream Tym.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi seară, a venit rândul altor trei echipe să se întreacă în musicaluri care mai de care mai atrăgătoare. A fost o seară plină de emoţii pentru toţi, în care oameni simpli au fost eroi pe scenă pentru câteva minute şi au demonstrat că nimic nu e imposibil atunci când îţi doreşti cu adevărat. Membrii echipelor RATB-iştii inimoşi, Kiwioţii şi Dream Tym şi-au învins emoţiile, şi-au pus la bătaie toate atuurile şi au cântat şi dansat cu tot sufletul.
 
Angajaţii Tymbark au lăsat birourile, cu care sunt atât de obişnuiţi, şi au intrat într-un program intensiv de repetiţii, muncă şi implicare pentru a face impresie bună în faţa juriului. Cu costume demne de un spectacol de cabaret, sub lumina reflectoarelor, aceştia au strălucit pe scenă, având toţi acelaşi vis: acela de a sprijini Comitetul Naţional Paralimpic, care va participa în 2016 la Jocurile Paralimpice din Rio cu cea mai numeroasă echipă din istoria sa şi va intra în competiţie la cel putin şase categorii sportive, dar care are nevoie de fonduri pentru o pregătire coprespunzătoare. Mirabela Dauer i-a felicitat pentru prestaţia lor şi pentru bucuria pe care au adus-o pe scenă. 

bravo romania
Echipa Dream Tym, formată din angajaţii Tymbark a luptat pentru Comitetul Naţional Paralimpic FOTO Antena 1

Sunt aşi la cifre, dar nici la show nu stau rău. Asta au arătat angajaţii Kiwi Finance marţi seara, la Antena 1, când au îmbrăcat hainele de artişti şi au dansat cu toată energia pe care au avut-o. Au avut o misiune grea, dar frumoasă: aceea de a ajuta o fetiţă de zece ani, supranumită şi „fetiţa Picasso“. Aceasta pictează pentru a strânge banii necesari tratamentului de care are nevoie, ea fiind diagnosticată cu trombofilie severă cu trei mutaţii genetice.
 
bravo romania
Echipa Kiwioţii a participat pentru cauza unei fetiţe de zece ani, bolnavă de trombofilie severă FOTO Antena 1

Premiul de 5.000 de euro el ediţiei a fost însă câştigat de RATB-iştii inimoşi. De la „Du-mă acasă, măi tramvai“, la mişcări de hip-hop şi dansul pinguinului, RATB-iştii iau făcut spectacol la „Bravo, România!“. Momentul lor a fost spectaculos, iar aplauzele i-au copleşit. Juriul a fost şi el impresionat de veselia care a umplut scena, astfel că Mihai Petre a fost foarte generos cu ei în laude: „Mi s-a părut uluitor ce s-a întâmplat! Despre asta e vorba în acest show, despre voi. Mi-a plăcut mult momentul vostru, sunteţi nişte oameni simpli care, pentru o seară, au devenit adevăraţi artişti", a spus acesta. 
 
bravo romania
RATB-iştii au făcut spectacol pentru fetiţa colegului lor de muncă, care suferă de tetralogie fallot FOTO Antena 1

Echipa RATB a venit în show pentru a o ajuta pe micuţa Adriana, fiica unuia dintre vatmani. La doar două luni de la naştere, părinţii Adrianei au aflat că fiica lor suferă de tetralogie fallot (Tetralogia Fallot este cel mai frecvent întâlnit defect cardiac congenital cianogen şi constă de fapt în asocierea a patru anomalii anatomice). Afecţiunea este încadrată în bolile cu potenţial cianogen, cele care induc bebeluşului încă de la naştere aspectul albăstrui, din cauza faptului că în urma acestui defect fluxul de sânge oxigenat din circulaţia sistemică devine necorespunzător nevoilor.
   
bravo romania
Banii câştigaţi de RATB-işti au mers la Adriana, fiica unuia dintre vatmani, pentru operaţie FOTO Antena 1

Problemele Adrianei s-au ţinut lanţ, iar părinţii sunt depăşiţi de această situaţie. Fetiţa are nevoie cât de curând de o nouă operaţie, ce costă peste 250.000 de milioane, bani pe care părinţii nu au de unde să îi dea.  

bravo romania
RATB-iştii sunt câştigătorii celei de-a doua ediţii şi merg în finala „Bravo, România!“ FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările