Prezentatorul TV Larry King divorţează de a şaptea soţie, după 22 de ani de mariaj

Prezentatorul TV Larry King divorţează de a şaptea soţie, după 22 de ani de mariaj

Larry King divorţează de Shawn Southwick FOTO Guliver/Getty Images

La 85 de ani, jurnalistul Larry King a decis să divorţeze şi de a şaptea soţie. Este a doua oară când cei doi decid să depună actele de divorţ, căsnicia fiind una cu probleme.

Jurnalistul Larry King a depus actele pentru a divorţa de cea de-a şaptea soţie, Shawn Southwick, după 22 de ani de mariaj, informează revista People, citată de news.ro

King, acum în vârstă de 85 de ani, s-a căsătorit cu Southwick, în vârstă de 59 de ani, în septembrie 1997. Ei au împreună doi fii: Chance (20) şi Cannon (19).

Potrivit The Blast, King a depus documentele marţi la o curte de justiţie din Los Angeles. El a motivat diferenţe ireconciliabile, iar 6 iunie 2019 a fost trecută ca dată a separării.

Aparent, căsnicia lor a fost una cu probleme. Surse au declarat pentru People că, în 2016, King era afectat de zvonurile privind o relaţie extraconjugală pe care o avea soţia lui, fostă cântăreaţă şi prezentatoare TV. Cei doi au negat apoi zvonurile că divorţează.

Nu este prima dată când vedeta de televiziune depune actele de divorţ. A mai făcut asta în 2010, după ce National Enquirer a scris că Southwick avea o relaţie cu un antrenor de baseball, Hector Penate. Acesta din urmă a recunoscut, dar cuplul a decis să rămână împreună.

Dacă King a mai fost căsătorit cu şase femei, Southwick se afla acum la al doilea mariaj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: