Ce audienţe a înregistrat tot sezonul şapte „Românii au talent“

Ce audienţe a înregistrat tot sezonul şapte „Românii au talent“

Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu au găsit încă o dată talentul autentic în sezonul şapte FOTO Pro TV

Sezonul şapte al show-ului „Românii au talent“ a înregistrat cifre de audienţă dintre cele mai bune pe parcusul a trei luni de emisiuni, transmite Pro TV într-un comunicat.

Timp de trei luni şi jumătate, în fiecare vineri seară, românii au sărbătorit talentul autentic, s-au bucurat de cel mai tare show de divertisment, au avut emoţii copleşitoare şi o doză mare de pasiune, entuziasm, determinare, iar publicul a aplaudat îndelung în fiecare ediţie eroii sezonului şapte „Românii au talent“.

Telespectatorii au urmărit un spectacol de excepţie şi au fost încântaţi de reprezentaţii memorabile atât în etapa preselecţiilor, cât şi în show-urile live. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu au adus de fiecare dată distracţia la masa juriului şi au cucerit publicul cu discuţii savuroase, iar Smiley şi Pavel Bartoş au umplut scena cu veselie şi energie.

Cifrele sezonului şapte 

Cel de-al şaptelea sezon „Românii au talent“ a fost urmărit, în medie, de peste 2.6 milioane de telespectatori la nivel naţional, fiind lider de audienţă pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 17 februarie - 2 iunie 2016 o medie de 16.1 puncte de rating şi 44.9% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 3.1 puncte de rating şi 8.8% share.

În etapa preselecţiilor, bătălia pentru un loc în semifinalele live a fost aprigă, însă numai 50 de concurenţi au reuşit să impresioneze în etapa jurizării şi au continuat lupta pentru titlul de cel mai talentat român, cinci dintre aceştia fiind aleşi de către juriu şi prezentatori prin intermediul butonului auriu, pe care nu au ezitat să-l apese atunci când au simţit că pe scenă se afla concurentul  lor favorit din acest sezon.

După zece ediţii de preselecţii, în care am urmărit sute de momente ce ne-au adus emoţie sau au produs hohote de râs, au urmat semifinalele live, în care ne-am bucurat de reprezentaţii fabuloase aduse pe scena talentului atât de concurenţi, cât şi de invitaţii speciali ai fiecărei ediţii. Românii şi-au susţinut şi votat favoriţii, pe care i-au trimis în marea finală live, iar juraţii au folosit, pentru prima dată, Wild Card-ul, cu ajutorul căruia au nominalizat cel de-al 11-lea finalist şi tot Andi, Mihaela, Andra şi Florin au ales şi cei cinci candidaţi pentru câştigarea premiului de originalitate.

Finala „Românii au talent“, care a avut loc vineri, 2 iunie, le-a adus telespectatorilor momente magnifice, 11 concurenţi pregătiţi să cucerească o lume întreagă, foarte multă distracţie, vibraţie şi lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. După ce fiecare finalist şi-a prezentat momentul gândit pentru ultima etapă a competiţiei, românii şi-au desemenat câştigătoarea: Lorelai Moşneguţu, fetiţa care a vrăjit telespectatorii cu talentul ei incredibil. Pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, românii au avut la dispoziţie o săptămână pentru a vota, iar alesul lor a fost Eduard Antal. Concurentul a reuşit să surprindă cu fiecare apariţie a sa şi a fascinat publicul cu momentele în care a cântat uluitor la orgă cu pedalier.

Telespectatorii au avut parte de un sezon epic „Românii au talent“, au simţit emoţia competiţiei şi au urmărit în fiecare vineri reprezentaţii extraordinare de canto, magie, dans, acrobaţie, beatbox, forţă, arte marţiale, parkour, teatru, bubble show, aerial ring şi silk, flair bartending, chinese pole sau dans pe role.

Sezonul şapte al show-ului s-a încheiat, dar începe Marea Unire a talentului! Cursa pentru căutarea următorului erou naţional a început. Cei care au un talent şi vor să-l arate întregii ţări sunt aşteptaţi să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările