Ce audienţe a înregistrat „Las Fierbinţi“ la debutul sezonului 11: „Atletico Textila“ şi „Jocuri de celebritate“ nu au reuşit să mai ţină telespectatorii la Pro TV

Ce audienţe a înregistrat „Las Fierbinţi“ la debutul sezonului 11: „Atletico Textila“ şi „Jocuri de celebritate“ nu au reuşit să mai ţină telespectatorii la Pro TV

Celentano a bucurat telespectatorii, dar celelalte producţii nu i-au ţinut în faţa televizorului FOTO Pro TV

Noul sezon „Las Fierbinţi“ a debutat pe primul loc în audienţe, dar „Atletico Textila“ şi „Jocuri de celebritate“ nu au continuat să ţină telespectatorii în faţa micului ecran.

Debutul sezonului 11 pentru serialul „Las Fierbinţi“ a pus Pro TV în topul audienţelor TV. Însă „Atletico Textila“ şi „Jocuri de celebritate“ nu au reuşit să menţină telespectatorii în dreptul postului din Bulevardul Pache Protopopescu. Cele trei producţii de la Pro TV s-au intersectat cu „Te pui cu blondele“, de la Antena 1, şi cu serialul „Kosem“ şi cu „WowBiz“, de la Kanal D. 

Debut cu succes pentru „Las Fierbinţi“ 

„Las Fierbinţi“ a avut 2,1 milioane de telespectatori, la nivel naţional, ocupând primul loc. Kanal D a fost pe locul doi, cu 1,4 milioane de telespectatori, iar Antena 1 a înregistrat 1,1 milioane de telespectatori. În minutul de aur de la 20:55, la nivel naţional, peste 2,6 milioane de telespectatori se amuzau pe seama personajelor din „Las Fierbinţi“.

La nivel urban, serialul de la Pro TV a fost tot pe primul loc, cu un milion de telespectatori, fiind urmat de Kanal D, cu 756.000 de telespectatori, şi de Antena 1 cu 614.000 de telespectatori. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Pro TV a avut 528.000 de telespectatori, Antena 1 a înregistrat 250.000 de telespectatori, iar Kanal D a avut 216.000 de telespectatori, arată paginademedia.ro.

„Atletico Textila“ şi „Jocuri de celebritate“, mai puţini telespectatori 

Cifrele Pro TV au scăzut odată cu difuzarea „Atletico Textila“. Astfel, postul a avut, la nivel naţional, cu 800.000 de telespectatori mai puţin decât „Las Fierbinţi“, adică 1,23 milioane de telespectatori, fiind pe locul trei. Kanal D a fost pe primul loc cu 1,5 milioane de telespectatori, iar Antena 1 pe locul doi cu 1,24 milioane de telespectatori, arată aceeaşi sursă citată. La oraşe, „Atletico Textila“ a fost pe locul doi în audienţe, cu 645.000 de telespectatori, iar la nivelul publicului comercial pe prima poziţie, cu 371.000 de telespectatori.

Debutul noului sezon „Jocuri de celebritate“ nu a fost cel scontat, punând Pro TV pe locul trei la nivel naţional şi la oraşe, şi pe locul doi la nivel comercial. Astfel, show-ul prezentat de Mihai Bobonete a avut 958.000 de telespectatori la nivel naţional, 544.000 de telespectatori la nivel urban şi 223.000 de telespectatori la nivel comercial. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: