Ce audienţe a înregistrat finala „Românii au talent“: Pro TV a fost lider, dar cifrele sunt mult mai mici faţă de anul trecut

Ce audienţe a înregistrat finala „Românii au talent“: Pro TV a fost lider, dar cifrele sunt mult mai mici faţă de anul trecut

Lorelai Moşneguţu a câştigat finala sezonului şapte „Românii au talent” FOTO Pro TV

Cifrele de audienţă pentru finala „Românii au talent“ au fost afectate de mini-vacanţa de 1 iunie şi de Rusalii. Astfel că ultimul act din 2017 al show-ului de la Pro TV a avut cifre sub cele de anul trecut.

Cifrele finalei „Românii au talent” 2017 

La nivel naţional, a şaptea finală „Românii au talent“ a fost urmărită, în fiecare minut, de 1,6 milioane de români (anul trecut media a fost de 2,1 milioane), arată paginademedia.ro. În top au urmat Kanal D, cu puţin peste un milion de telespectatori şi Antena 1 cu 421.000 de telespectatori, arată aceeaşi sursă citată. Vârful naţional al finalei a fost de 2,4 milioane de telespectatori, la ora 22.55 (13,5 rating şi 37% cotă de piaţă).

La nivel urban, finala „Românii au talent“ a avut o medie de 972.000 de telespectatori. Audienţa a fost cu aproape jumătate de milion de telespectatori sub finala de anul trecut. Pe de altă parte, audienţa Românii au talent a fost, în mediul urban, de două ori mai mare decât cea a Kanal D (457.000 de telespectatori) şi de peste patru ori mai mare decât a Antenei 1 (220.000 de telespectatori), arată aceeaşi sursă citată.

Pe palierul publicului comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, finala „Românii au talent“ a înregistrat o medie de 430.000 de telespectatori. Anul trecut, finala avea cu 200.000 de telespectatori mai mult pe acest target. Kanal D şi Antena 1 au urmat în top, cu cifre de trei ori mai mici, adică 146.000 de telespectatori, respetiv 134.000 de telespectatori. 

Lorelai Moşneguţu, marea câştigătoare 

Lorelai Moşneguţu a fost desemnată de telespectatori câştigătoarea sezonului 7 al show-ului „Românii au talent“. Copila a ales pentru finala de la Pro TV piesa „Rise Like a Phoenix“, devenită un hit după ce travestitul Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovision. În timpul interpretării, Lorelai a desenat cu ajutorul degetelor de la picioare o pasăre Phoenix, înainte de a urca pe scenă mărturisind că „Românii au talent“ i-a dat şansa de a renaşte. Pe lângă talentul incontestabil, Lorelai Moşneguţu a sensibilizat atât publicul, cât şi membrii juriului cu povestea de viaţă: s-a născut fără mâini şi fără femur la ambele picioare şi a fost abandonată. Despre povestea de viaţă a copilei puteţi citi aici.

Podiumul a fost completat de trupa OK World Wide, care au făcut un mix de dans, acrobaţii, freerunning şi parcur, şi de Fang Shuang, concurentul originar din China care a cântat „Of, inimioara“, în timp ce premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a revenit unui cântăreţ la orgă, Eduard Antal. Cele mai importante momente ale finale pot fi văzute aici

De asemenea, Lorelai Moşneguţu a oferit declaraţii la cald imediat după terminarea show-ului de la Pro TV, pe care le puteţi vedea aici.

Totodată, reacţia Mihaelei Rădulescu, membra juriului care i-a oferit Golden Buzz-ul în acest sezon, poate fi văzută aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările