Ce audienţe a avut prima ediţie a show-ului „Pe bune?!“, noua emisiune de la Pro TV prezentată de Andi Moisescu

Ce audienţe a avut prima ediţie a show-ului „Pe bune?!“, noua emisiune de la Pro TV prezentată de Andi Moisescu

Andi Moisescu este prezentatorul emisiunii „Pe bune?!“, în timp ce actorii Cosmin Natanticu şi Costi Diţă sunt căpitani de echipă FOTO PRO TV

„Pe bune?!“,  show-ul trăsnit de cultură generală de la Pro TV, a avut premiera luni seară, după „Gospodar fără pereche“, continuând lupta pentru audienţe cu „Chefi la cuţite“ de la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul show prezentat de Andi Moisescu a reuşit să menţină Pro TV pe primul loc la nivel naţional, însă l-a coborât pe locul al doilea în rândul publicul comercial şi urban, arată Pagina de Media.
 
Deşi emisiunea „Gospodar fără pereche“, prezentată de Anamaria Prodan, a fost luni seară pe primul loc pe toate targeturile, învingându-i pe „Chefi la cuţite“,  audienţele Pro TV-ului au scăzut odată cu începerea show-ului „Pe bune?!“.
 
Emisiunea de la Pro TV a avut la nivel naţional aproape 1,1 milioane de telespectatori pe minut, fiind peste „Chefi la cuţite“, care a avut aproape 930.000 de privitori, dar s-a clasat pe locul al doilea la oraşe şi pe publicul comercial, unde a avut 553.000, respectiv 350.000 de telespectatori. Antena 1 a fost pe primul loc pe cele două targeturi cu 622.000 de privitori la nivel urban şi 370.000 pe comercial.
 
 
 
citeste totul despre: