Cazul ministrului din România fără pantaloni nu e unic. Ce oameni de televiziune au mai apărut în ipostaze asemănătoare

Cazul ministrului din România fără
pantaloni nu e unic. Ce oameni de televiziune au mai apărut în ipostaze asemănătoare

Will Reeve

Dress-code-ul pe timp de pandemie, când majoritatea oamenilor lucrează de acasă, nu specifică dacă este nevoie să competăm şi partea de jos a corpului cu piese din garderobă. Unul dintre oamenii nedumeriţi din acest punct de vedere a fost chiar  ministrul Stroe, dar nu este singurul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrului Sportului, Ionut Stroe, care, intrat să comenteze subiectele momentului la PROX, a făcut o mişcare greşită, a mutat camera şi s-a văzut că în partea de jos purta doar un şort. A gestionat însă momentul cât a putut de bine…cu un zâmbet.

Cazul său nu este însă unic. La televiziune au apărut de-a lungul timpului prezentatori şi reporteri care au lăsat să se vadă mai mult decât şi-ar fi dorit, scrie stirileprotv.ro

Extrem de cunoscut este cazul prezentoarei din Italia, Constanza Calabrese, care a uitat că urma să prezinte ştirile de la o masă de sticlă şi…şi-a informat fanii mai mult decât şi-ar fi dorit. Clipul cu ştirile prezentate astfel de fost urcat pe youtube, unde a avut zeci de mii de vizualizări într-o singură zi.

Un alt caz a fost surprins chiar în timpul pandemiei. Un reporter american a apărut într-o transmisiune în direct purtând un sacou, însă fără pantaloni. Will Reeve a fost filmat astfel în direct din locuinţa sa, în cadrul emisiunii, „Good Morning America”. După ce înregistrarea video a devenit virală pe reţelele de socializare, jurnalistul a ţinut să menţioneze că purta pantaloni scurţi.

Un alt caz este al lui Chris Burrous, un prezentator de la televiziunea locală americană KTLA, care s-a lăsat puţin dus de val şi a uitat că, dacă se mişcă, telespectatorii vor vedea, pe sub pupitrul ştirilor, că nu poartă pantaloni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: