Ce audienţe a scos Pro TV cu noul serial de comedie, „Triplusec“

Ce audienţe a scos Pro TV cu noul serial de comedie, „Triplusec“

Andrei Cojanu, Paul Diaconescu, Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Andrei V Ciopec - Triplusec FOTO Pro TV

Premiera serialului „Triplusec“ a clasat Pro TV pe primele locuri în rândul publicului comercial şi de la oraşe, însă la nivelul întregii ţări a fost depăşită de show-ul „Exatlon“ de la Kanal D.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul episod „Triplusec“ a avut în comparaţie cu „Las Fierbinţi“ jumătate din publicul ţării. În schimb, serialul de comedie a reuşit să fie pe prima poziţie la oraşe şi pe segmentul comercial. La nivelul întregii ţări, a fost depăşit de „Exatlon“, emisiune difuzată de Kanal D, potrivit Paginademedia.ro.
 
La nivel naţional, cu serialul „Triplusec“, Pro TV a fost pe poziţia a doua, cu 848.000 de telespectatori. Kanal D a fost pe primul loc, „Exatlon“ ţinând în faţa micilor ecrane 878.000 de români. Locul trei a revenit postului Antena 1, cu debutul show-ului „Ultimul trib“, urmărit de puţin peste 800.000 de persoane. 
 
La oraşe, audienţa s-a apropiat de jumătate de milion de telespectatori şi a clasat Pro TV pe prima poziţie pe segment. Au urmat în top 3 „Exatlon“, cu 415.000 de urmăritori, şi „Ultimul trib“, cu 400.000 de persoane.
 
Pe segmentul comercial, peste 300.000 de persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani au urmărit „Triplusec“, procentele de pe acest segment fiind cele mai apropiate de „Las Fierbinţi“ şi cele care au urcat Pro TV în top. Antena 1 a urcat pe locul doi, cu aproape 210.000 de privitori, iar Kanal D a atras 180.000 de tineri. 
citeste totul despre: