Câţi bani a câştigat Dan Helciug după participarea la „Ferma Vedetelor“

Câţi bani a câştigat Dan Helciug după participarea la „Ferma Vedetelor“

Dan Helciug a adus de multe ori un zâmbet pe chipurile colegilor săi FOTO Pro TV

Dan Helciug (40 de ani), solistul trupei Spitalul de Urgenţă şi cel poreclit „Greieraşul“ de la „Ferma Vedetelor“ a primit 24.000 de euro pentru cele 12 săptămâni petrecute în cadrul show-ul de la Pro TV. Acesta s-a ales şi cu câteva probleme de sănătate, dar cel mai mult l-a durut dorul de familie. Totodată, se pare că Helciug ar fi primit oferte de la televiziunile concurente cu Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ferma Vedetelor“: Dan Helciug s-a ales cu infecţie urinară

Dan Helciug şi-a întregit veniturile după participarea la „Ferma Vedetelor“, showman-ul fiind recompensat cu aproximativ 2.000 de euro pe săptămână. Astfel, pentru cele 12 săptămâni petrecute de parte de familie, în ferma din pădurea Cocani, din judeţul Dâmboviţa, Helciug a încasat de la Pro TV 24.000 de euro, potrivit informaţiilor oferite de „Click!“. Pe de altă parte, condiţiile de trai de la „Ferma Vedetelor“ i-au cauzat acestuia o serie de probleme de sănătate, acesta ajungând la spital cu infecţie urinară.

Denumit „Greieraşul“ de la „Ferma Vedetelor“, Dan Helciug a reuşit să fie o adevărată sursă de inspiraţie pentru celelalte vedete implicate în show, el fiind nedezlipit de chitara sa cu care cânta seara, în jurul focului. Frigul şi foamea nu au fost obstacolele principale pentru Helciug, ci dorul faţă de soţia lui, Elena (36 de ai), şi faţă de copii, Luca Dan (opt ani) şi Ruxandra (doi ani). Vedeta a avut mai multe întâlniri romantice la fermă cu soţia lui, dar nu toate secvenţele au fost difuzate.

Dan Helciug, dragoste la prima vedere cu soţia lui

Elena Helciug a povestit pentru „Click!“ momentul în care s-a cunoscut cu Dan şi felul în care dragostea i-a unit. „Pe 1 septembrie facem zece ani de când suntem împreună. În 2005 mă despărţisem de un iubit, regizor, şi am mers împreună cu o emisiune de televiziune la mare. Acolo Dan m-a văzut pe plajă şi fără să-şi dea seama s-a dus direct la fostul şi m-a arătat spunând «O vezi pe blonda aia? M-am îndrăgostit şi mă însor cu ea». Fostul s-a cam supărat, însă noi doi ne-am împrietenit la cataramă. La 1 septembrie mi-a spus că mă iubeşte şi că s-a îndrăgostit. Imediat ne-am mutat împreună, iar după câteva luni am rămas însărcinată. Cununia am făcut-o în 2011“, a povestit ea pentru sursa citată.

Dan Helciug a primit oferte de la televiziunile rivale cu Pro TV

Totodată, Elena a mai spus că Dan Helciug a primit oferte de la televiziunile rivale cu Pro TV, însă acesta se pregăteşte de o serie de concerte, unul dintre ele fiind programat în Londra. „După ce se va întoarce, pe 14 iunie va avea din nou concert la Sibiu cu un concept foarte tare. Este vorba de «Mozart Rock», un proiect foarte căutat“, a mai zis Elena. Mai mult, „Click!“ menţionează că Dan Helciug şi-a mărit tariful pentru concerte, de la 2.000 de euro la 3.500 de euro pentru un show de 45 de minute, singur sau alături de trupa Spitalul de Urgenţă.

Dan Helciug, alături de soţia lui, Elena FOTO „Click!“

Dan Helciug a arătat întregii lumi că este un adevărat artist. Cu firea lui boemă, creativitatea şi propriul ritm de lucru a adus de multe ori un zâmbet pe chipurile colegilor săi. Astfel, el a fost responsabil cu partea de divertisment de la „Ferma Vedetelor“, căreia i-a creat şi un imn.

„Ferma Vedetelor“: dispute între concurenţi

George Vintilă (44 de ani) a fost desemnat „Fermierul Anului“ într-o finală sângeroasă a „Fermei Vedetelor“, cu iz de scandal şi acuzaţii de blat. DJ-ul a ajuns să în finală după ce Augustin Viziru s-a accidentat la mână cu un topor. Pe de altă parte, comentariile de după finală ale tuturor vedelor implicate au scos la iveală nemulţumiri şi au clarificat că rivalitatea din timpul emisiunii nu a luat sfârşit. „Numai Vica să nu fi câştigat. Aş fi ipocrit, nu mi-am dorit să câştige Vica (...). Ne simpatizam, a fost o relaţie de amiciţie şi nimic mai mult. Ne simpatizam pentru că nu reuşeam să ne cunoaştem destul de bine. În trei luni am reuşit să ne cunoaştem destul de bine şi rezultatul e dezastruos. Sper să n-o mai întâlnesc niciodată! Dacă ar fi câştigat Vica probabil că nu ieşeam din casă vreo două luni“, a dezvăluit Augutin Viziru în emisiunea „La Măruţă“.

Ionuţ Iftimoaie a spus în cadrul aceleiaşi emisiuni că Gina Pistol i-a cerut o „şpagă“ de 5.000 de euro pentru a nu vota eliminarea lui din concurs. „Ceea ce m-a durut cel mai mult au fost motivele pentru care au făcut-o. Nu mi-a plăcut că s-au aliat toţi şi au spus aceleaşi cuvinte. Augustin şi Vica nu puteau să facă nimic singuri, au fost ajutaţi şi de ceilalţi. Când Gina mi-a cerut 5.000 de euro ca să nu mă voteze...nu mai contează banii, suma, şi un euro dacă mi-ar fi cerut, nu aş mai fi fost eu... Mi-au luat şansa de a munci pentru premiu“, a explicat Iftimoaie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările