Cătălin Tolontan renunţă la funcţia de redactor-şef al GSP: „Vom continua să lucrăm la investigaţii“. Cine îi va lua locul

Cătălin Tolontan renunţă la funcţia de redactor-şef al GSP: „Vom continua să lucrăm la investigaţii“. Cine îi va lua locul

În ultimii 21 de ani, Cătălin Tolontan a fost redactor-şef la „ProSport“ şi la „Gazeta Sportului“ FOTO Adevărul

Cătălin Tolontan renunţă la funcţia de redactor-şef al „Gazetei Sportului“, însă precizează că rămâne în echipă şi se va concentra pe investigaţii. Jurnalistul a anunţat şi cine îi va lua locul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnalistul a făcut anunţul pe blogul său, tolo.ro, unde a dezvăluit că va fi înlocuit de Cătălin Ţepelin, care este din 2003 la „Gazeta Sporturilor“, unde a ocupat mai multe funcţii, de la reporter la Digital Manager. 

„După 21 de ani ca redactor-şef, e timpul să predau responsabilitatea lui Cătălin Ţepelin, un ziarist din noua generaţie, mai bun ca mine. Lecţia cedării mandatului am învăţat-o de la Ovidiu Ioaniţoaia, care a făcut acelaşi lucru cu un tânăr reporter (chiar Tolo - n.r.), în 1997“, şi-a început Cătălin Tolontan textul.

Jurnalistul a precizat că va rămâne în continuare în echipa „Gazetei“, alături de care va lucra la investigaţii care se vor extinde ca domenii de interes şi vor apărea pe blogul său, pe GSP, dar şi în alte publicaţii Ringier. 

„Voi continua să scriu des în GSP, să particip la viaţa redacţiei şi simt că e corect să lăsăm generaţiei proaspete destul aer ca să se dezvolte, ajutând cum putem“, a subliniat Tolo. 

Schimbarea vine la scurt timp după ce Intact Media Group a vândut „Gazeta Sporturilor“ către Ringier Sportal, un joint venture între Ringier România şi Sport Media Group din Bulgaria. De altfel, Tolontan a precizat că printre misiunile sale se numără şi lucrul cu tinerii jurnalişti din redacţiile Ringier: „În plus, voi încerca să ajut, în redacţiile Ringier, începând cu Libertatea, la confirmarea valului de jurnalişti tineri, care au nevoie să creadă în valoarea lor şi în viitorul profesiei. Munca va fi una de coordonare jurnalistică.“

În ceea ce-l priveşte pe Cătălin Ţepelin, Tolo a spus: „Noul redactor-şef al GSP, Cătălin Ţepelin, are 39 de ani şi lucrează în această redacţie de când abia împlinise 18 ani. A fost reporter, redactor, om de teren şi editor de subiecte, şef de secţie şi, de un deceniu, responsabil cu întreaga dezvoltare digitală a Gazetei. Cătălin a urcat pas cu pas, fără scurtături, cu o loialitate netulburată faţă de profesie.“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările