Cătălin Moroşanu: „Nu vreau să mai aud în viaţa mea de SURVIVOR!“

Cătălin Moroşanu: „Nu vreau să mai aud în viaţa mea de SURVIVOR!“

Cătălin Moroşanu

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruţă, Cătălin Moroşanu a dat din casă şi a oferit informaţii picante din jungla Dominicană.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aproape două luni de când a părăsit competiţia „Survivor România”, din motive medicale, Cătălin Moroşanu (36 ani) spune că nu mai vrea să audă de competiţie.

Invitat la podcastul „Acasă la Măruţă", Moroşanu nu s-a ferit să comenteze bârfele iscate la „Survivor”, conform cărora unii dintre concurenţi şi-ar petrece noaptea împreună şi şi-ar face aluzii sexuale. „Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineaţa, timp de trei luni, credeam că-mi amorţise. Nu există aşa ceva, nu mai există atracţie sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viaţa mea de <Survivor>, a fost cel mai greu reality-show din viaţa mea”, a declarat Cătălin Moroşanu, în cadrul podcastului „Acasă la Măruţă”, conform click.ro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările