Câştigătorul celui de-al treilea sezon „Chefi la cuţite“ îl surprinde pe Florin Dumitrescu cu un preparat „de groază“: Tarantulă tempura. Cum arată farfuria

Câştigătorul celui de-al treilea sezon „Chefi la cuţite“ îl surprinde pe Florin Dumitrescu cu un preparat „de groază“: Tarantulă tempura. Cum arată farfuria

Cei trei chefi vor avea parte de surprize în noua ediţie a emisiunii „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1

Noua săptămână de jurizări pe nevăzute înteţeşte competiţia din show-ul culinar „Chefi la cuţite“, difuzată de Antena 1, iar cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu devin din ce în ce mai greu de impresionat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua săptămână de jurizări pe nevăzute înteţeşte competiţia din show-ul culinar „Chefi la cuţite“, de pe Antena 1, iar noua ediţie, difuzată în această seară, de la ora 20:30, aduce preparate inedite şi concurenţi speciali. 
 
Gianny Bănuţă, câştigătorul sezonului 3 al concursului, care se întoarce în faţa mesei de jurizare pentru a-i revedea pe mentorii săi, le va servi celor trei chefi un preparat specific Cambodgiei. Cloşurile misterioase vor ascunde o tarantulă tempura, trezindu-i celui mai tânăr dintre membrii juriului, Florin Dumitrescu, o reacţie incontrolabilă. 

Gianny Bănuţă se întoarce la „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1
 
Tarantule tempura, pregătite de Gianny Bănuţă FOTO Antena 1
 
De asemenea, doi fraţi vor concura pentru a obţine un loc în echipele finale. Amândoi sunt bucătari, dar pentru că nu au avut curajul necesar să se înscrie în competiţie, Fraţii Cărbunaru au fost luaţi prin surprindere de soţiile lor, dornice să-i vadă într-o confruntare directă. 

Fraţii Cărbunaru la „Chefi la Cuţite“ FOTO Antena 1
 
Un alt concurent, Mircea Crăciun, le va pregăti chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu un preparat pe care cei trei n-au mai avut ocazia să-l guste. De meserie argintar, dar cu o pasiune pentru gătit, Mircea îşi va face apariţia în costum tradiţional şi va găti o tocăniţă specific ţigănească din organe de porc. 
 
Mircea Căciun, la „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1
 

Preparatul gătit de Mircea Crăciun FOTO Antena 1
 
De asemenea, o tânără concurentă vine în emisiune pentru a-I demonstra fostului său iubit că este talentată la gătit, potrivit declaraţiilor acesteia în cadrul show-ului culinar.
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările