Câştigătoarea Survivor 2020, despre greşelile Faimoşilor: „Au dat afară un om bun“. Ce spune Elena Ionescu despre bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Ionescu FOTO Arhiva personală
Elena Ionescu FOTO Arhiva personală

Anul 2020, anul pandemiei, a fost unul cu noroc pentru Elena Ionescu (32 de ani). Fosta solistă a trupei Mandinga a fost desemnată marea câştigătoare "Survivor România" 2020.

Show-ul de la Kanal D i-a schimbat viaţa, căci Elena s-a întors de la Survivor România, cu marele trofeu, dar şi cu 250.000 de lei. Elena Ionescu urmăreşte acum cu sufletul la gură noul sezon de la Survivor România, retrăind emoţiile şi sentimentele de pe vremea când era concurentă. Are deja favoriţi în competiţie şi a oferit câteva sfaturi celor două echipe.

Elena, eşti câştigătoarea primei ediţii „Survivor România”. Urmăreşti a doua ediţie cu interes? Dacă ar fi să compari, cum ţi se par? Sunt concurenţi mai pregătiţi acum?

Elena Ionescu: Urmăresc cu mare drag a doua ediţie, mă regăsesc, trăiesc cu noii concurenţi şi, dacă ar fi să compar cele două ediţii, aş putea spune că sunt chestii diferite. Parcă nouă ne-a fost un pic mai greu, pentru că noi nu ştiam la ce să ne aşteptăm, dar parcă lor arată că le este şi mai greu decât nouă. Probabil pentru că ei n-au crezut, uitându-se la televizor, că această competiţie este mai mult sau mai puţin reală. Se vede că nu au avut noţiuni de supravieţuire, probabil s-au gândit că totul este pentru show. Mi se pare că sunt mai echilibraţi acum decât erau la noi. La noi, cel puţin, Războinicii erau foarte puternici, chiar a fost provocare pentru noi şi parcă nu ne-am plâns atât de mult, în ceea ce priveşte traseele şi nu au fost aşa de multe accidentări ca acum.

Cum ţi se pare echipa Faimoşilor, s-a spus că băieţii sunt cam misogini. Crezi că au început deja strategiile în competiţie?

Fiecare este pe cont propriu şi se vede treaba asta. Până nu vor deveni însă o echipă, randamentul nu o să fie la nivelul la care trebuie, ceea ce se şi vede acum. Cred în echipa Faimoşilor, cred în câţiva jucători care sunt foarte buni. Au început clar strategiile, doar că nu cele mai bune, pentru că a găsi adversarii buni şi a da în ei nu este o strategie. Asta s-a dovedit şi în primul sezon.

Află pe Click! ce a făcut Elena Ionescu cu banii câştigaţi la Survivor România

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite