Carmen Negoiţă, în lacrimi după ce a fost eliminată de la Ferma de Miss România Ioana Filimon: „Un moment dureros“

Carmen Negoiţă, în lacrimi după ce a fost eliminată de la Ferma de Miss România Ioana Filimon: „Un moment dureros“

Ioana Filimon şi Carmen Negoiţă FOTO Pro TV

Ioana Filimon (27 de ani), desemnată în 2016 Miss România, a eliminat-o pe Carmen Negoiţă (37 de ani) din reality show-ul „Ferma“, învingând-o fără drept de apel într-un duel ale cărui probe au fost bazate pe forţă.

Carmen Negoiţă a fost eliminată din show-ul „Ferma“ în urma unui duel cu Ioana Filimon, în faţa căreia, surprinzător pentru unii, nu a reuşit să marcheze niciun punct. 

Ioana Filimon şi-a exprimat dorinţa de a merge la duel şi a ales-o drept adversară pe Carmen Negoiţă, care a subestimat-o şi a mizat pe probe de forţă, însă a avut o surpriză, căci Miss România 2016 a făcut faţă cu brio.

Deşi Ioana a fost susţinută doar de Brigitte Sfăt şi de Cătălin Moroşanu, în timp ce restul au încurajat-o pe Carmen, tânăra a reuşit să câştige ambele probe. 

Carmen Negoiţă a izbucnit în lacrimi la finalul duelului: „A fost un moment dureros şi îmi pare rău că am pierdut. Îmi doream să câştig. Cel mai mult îmi vor lipsi oamenii, am legat prietenii foarte frumoase în aceste patru săptămâni, au fost momente interesante. Ştiu că e un joc, dar uneori e dureros să fii prieten cu un om care săptămâna viitoare se schimbă. Părăsesc «Ferma» cu tristeţe, dar şi cu bucuria că mă întorc la copiii mei, pe care abia aştept să-i strâng în braţe“.

Ioana Filimon a savurat din plin victoria, mai ales că a declarat încă de la început că îşi doreşte să le demonstreze oamenilor că este mai mult decât o femeie frumoasă: „Consider că suntem amândouă învingătoare. Mă simt mult mai puternică, am mai mare încredere în mine acum că am câştigat, mă simt extraordinar“.

Carmen Negoiţă este al patrulea concurent care părăseşte Ferma, după instructoarea de zumba Ame, dansatorul şi coregraful Emil Rengle şi cântăreţul Jorge

   

Miss România 2016 vine din Timişoara, este plină de energie şi este mereu cu zâmbetul pe buze. În urmă cu câţiva ani, participarea la competiţii de frumuseţe a reprezentat şansa de a se muta în Bucureşti. În spatele carierei de modelling este o tânără pasionată de mediul în care trăieşte şi de soluţii sustenabile pentru viitor. Ioana a terminat Facultatea de Protecţia şi Ingineria Mediului şi spune despre ea că vrea să demonstreze că poate face faţă oricărei situaţii. „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu ştie să facă nimic, oamenii cred că doar aparenţele contează dacă sunt fotomodel şi am câştigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât şi asta voi demonstra la «Ferma»“, declară Ioana. 
 
Carmen Negoiţă are un blog pe care scrie despre subiectele care o pasionează: călătorii, sfaturi de beauty şi lifestyle. În ultimul an de liceu, a decis să se căsătorească cu Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei de fotbal Dinamo, de care a divorţat ulterior. Şi-a continuat studiile, iar în facultate nu a dus viaţa unui student obişnuit, pentru că era deja mamă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: