Carmen Negoiţă, concurentă la Ferma. Lista ultimelor vedete anunţate în noul sezon

Carmen Negoiţă, concurentă la Ferma. Lista ultimelor vedete anunţate în noul sezon

Carmen Negoiţă intră în Fermă FOTO Pro TV

Pro TV a dezvăluit numele ultimilor şase concurenţi ce vor apărea în noul sezon al reality show-ului „Ferma“, printre aceştia numărându-se bloggeriţa Carmen Negoiţă şi DJ-ul Vali Bărbulescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon al emisiunii „Ferma“, care va fi difuzat anul viitor de Pro TV, a suferit schimbări radicale. Show-ul va fi prezentat de vedeta Mihaela Rădulescu şi expertul în tehnici de supravieţuire Cristian Bozgan şi va implica 18 concurenţi, care vor fi filma într-o zonă izolată din munţii României pe durata iernii.

Pro TV a anunţat ultimele nume implicate în proiect: DJ-ul Vali Bărbulescu, bloggeriţa Carmen Negoiţă, cântăreţii Claudia Pavel (Cream), Otilia şi Jorge şi antreprenorul Remus Boroiu, fost concurent „Ninja Warrior România“. 

Ei se alătură celorlalţi participanţi – modelul Ioana Filimon, finalista show-ului „Supravieţuitorul“ Otniela Sandu, fosta soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte Năstase, cântăreţul Kamara, modelul Silviu Ţolu, luptătorul Cătălin Moroşanu, fosta prezentatoare TV Geanina Ilieş, sportivele Ame Călin şi Diana Belbiţă (fostă concurentă Exatlon), finalistul Ninja Warrior România Marius Crăciun, coregraful Emil Rengle şi Florin Pastramă, om de afaceri şi văr al soţiei lui Pepe.

Cine sunt ultimii concurenţi anunţaţi la Ferma 2019 şi primele declaraţii

Carmen Negoiţă are un blog pe care scrie despre subiectele care o pasionează: călătorii, sfaturi de beauty şi lifestyle. În ultimul an de liceu, a decis să se căsătorească cu Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei de fotbal Dinamo, de care a divorţat ulterior. Şi-a continuat studiile, iar în facultate nu a dus viaţa unui student obişnuit, pentru că era deja mamă. Fiind într-un moment de libertate în care nu are alte priorităţi cu excepţia copiilor, îşi propune ca la „Ferma“ să îşi retrăiască tinereţea, să iasă din zona de confort şi să le arate copiilor săi că a fi adolescent e o stare de spirit.

„Sunt curajoasă, spontană şi îmi place să trăiesc clipa. Aceasta este şansa mea de a mă reconecta cu sentimentul de adolescent, cu anii din copilărie cât am stat la ţară“, spune Carmen Negoiţă.

Vali Bărbulescu este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din România şi un fotograf apreciat la nivel internaţional. Kim Kardashian, Bella Hadid şi Adriana Lima sunt doar câteva dintre celebrităţile fotografiate de el, iar publicaţii internaţionale precum „Vogue“, „Harper’s Bazaar“ şi „GQ“ au folosit imaginile sale. A fost ascultat de sute de mii de români la ProFM, unde a realizat mai multe emisiuni. Pentru Vali Bărbulescu, „Ferma“ este primul show televizat de o asemenea anvergură la care a acceptat să participe. Spune despre el că îi plac lucrurile simple, cum ar fi o ceaşcă de cafea, să se plimbe prin oraş, să fotografieze oameni, iar la „Ferma“ îşi propune să arate că are curajul să lupte şi să rămână în show cât mai mult posibil. Se consideră a fi un cadou pentru ceilalţi concurenţi.

„Ar suna arogant dacă aş spune că sunt unul dintre cei mai buni DJ din România? Sunt. Am început să pun muzică la 15 ani. Acum zece ani am intrat în lumea fotografiei de modă şi am lucrat cu o mulţime de femei care setează standardele de frumuseţe la nivel global“, a declarat Bărbulescu.

Remus Boroiu şi-a petrecut mult timp la ţară, sub atenta observaţie a bunicilor săi. Acolo a învăţat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză şi să călărească. Odată cu participarea la „Ferma“, îşi doreşte să-şi schimbe complet viaţa şi, dacă va câştiga, plănuieşte să investească premiul în ferma bunicilor: să preia toată responsabilitatea, să se mute acolo şi să devină un fermier fericit. El a participat şi la show-ul „Ninja Warrior România“, difuzat tot de Pro TV.

„Îmi place să fac sport şi lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor şi vând online articole sport şi planuri de nutriţie“, a precizat Remus Boroiu.

Claudia Pavel, cunoscută sub numele de scenă Cream, şi-a făcut debutul muzical la 15 ani în trupa Candy, iar apoi a decis să continue ca artist solo, lansând multe hit-uri pe piaţa din România. A avut multe ocazii să o ia de la zero, dar şi-a găsit universul în Noah, fiul ei, căruia îi este şi mamă, şi tată. Îşi doreşte ca prin participarea la „Ferma“ să îi demonstreze că nu totul vine uşor în viaţă şi că trebuie să aibă mereu mentalitate de câştigător.

„Nu mi-a fost niciodată frică de noi începuturi. Am renunţat la cariera în muzică, m-am mutat în SUA, am renunţat din nou la tot pentru a mă dedica fiului. Cel mai important rol din viaţa mea e cel de mamă şi vreau să fiu un model pentru el. Să îi arăt că un nou început duce întotdeauna la ceva bun şi că mama lui nu e doar o persoană cunoscută. E şi o luptătoare“, mărturiseşte Claudia Pavel.

Otilia a început să cânte încă de la trei ani, însă a cunoscut succesul odată cu piesa „Bilionera“, care a adus-o în atenţia publicului din întreaga lume. Cu peste 500 de milioane de vizualizări şi cu mândria că a fost numărul 1 în mai mult de 20 de ţări, provocarea Otiliei în „Ferma“ este să facă trecerea de la sute de oameni pe care îi are în jur la un mediu în care va locui alături de 17 străini.

„Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice în Bucureşti, dar nu a contat, am simţit că muzica este scopul meu în viaţă. «Bilionera» mi-a schimbat complet viaţa, iar «Ferma» va fi ca o pauză pentru mine, în care îmi propun să mă cunosc mai bine“, a explicat cântăreaţa.

Jorge a intrat în atenţia publicului odată cu participarea la concursul „Popstars“ şi şi-a continuat cariera în muzică. Este pasionat de muzică din copilărie şi a început să facă ore de canto clasic încă de la 11 ani. Are doi copii din două căsnicii, iar fiica cea mai mare studiază în SUA. Spune că depărtarea de fiica sa este unul dintre cele mai grele lucruri pentru el, dar încearcă să compenseze cu discuţii zilnice cu ea.

„Sunt mereu alături de soţie şi copii. Sunt un soţ şi un tată bun, iar «Ferma» este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simţi lipsa“, spune solistul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările