Care sunt televiziunile care au furat startul exit-poll-urilor

Care sunt televiziunile care au furat startul exit-poll-urilor

Digi 24 a folosit holograme pentru a prezenta învingătorii din primul tur FOTO Digi 24

Postul de televiziune Digi 24 a furat startul exit-poll-urilor cu câteva minute, în timp ce România TV a prezentat rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale cu câteva secunde înainte de ora 21:00, după cum relatează Paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postul de ştiri al RCS, Digi 24, a început să prezinte rezultatele sondajului cu câteva minute înaintea orei 21:00, fără însă a preciza numele candidaţilor. Cu aproape un minut înainte de închiderea secţiilor de vot, Cosmin Prelipceanu, redactorul şef al Digi 24, prezenta deja rezultatele exit-poll-urilor, alături de imaginile primilor doi clasaţi: Victor Ponta şi Klaus Iohannis, scrie Paginademedia.ro.

De asemenea, România TV a folosit o altă metodă pentru a da rezultatele înaintea celoralte canale de ştiri: a început numărătoarea inversă cu câteva secunde înaintea orei oficiale, astfel că a difuzat exit-poll-urile cu câteva secunde înainte de ora 21:00, mai notează aceeaşi sursă.

Totadă, RCS s-a folosit de baza sa de clienţi pentru a-şi convinge telespectatorii să urmărească Digi 24: în jurul orei 20:45, pe micile ecrane ale abonaţilor a apărut un mesaj prin care erau invitaţi să afle rezultatele exit-poll-urilor la Digi 24. „Află de la Digi 24, duminică la 21:00, cine se califică în turul doi al prezidenţialelor“, a fost mesajul afişat pe ecranele abonaţilor RCS, indiferent de postul la care se uitau, mai scrie Paginademedia.ro.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Alegeri prezidenţiale 2014. Rezultate oficiale parţiale anunţate de BEC la ora 11.oo: Ponta - 40,33%, Iohannis - 30,44% Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Conform rezultatelor parţiale anunţate de BEC la ora 11.00, până la ora 10.20 au fost centralizate 98,30% din procesele verbale. Victor Ponta a obţinut 40,33% din voturi, urmat de candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 30,44%

LIVE BLOG Alegeri prezidenţiale 2014. Rezultatele parţiale: Victor Ponta şi Klaus Iohannis, în turul al doilea Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis se vor înfrunta în al doilea tur de scrutin de pe 16 noiembrie. Urmăriţi evoluţia acestei zile în live blog-ul adevarul.ro.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Situaţia pe judeţe Rezultatele la primul tur al alegerilor prezidenţiale arată că ardelenii l-au preferat pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, în defavoarea lui Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, care s-a detaşat, însă, în judeţele Gorj, Vaslui şi Suceava.

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările