VIDEO Care sunt cei mai originali concurenţi de la Românii au talent: patru momente au şanse la marele premiu

VIDEO Care sunt cei mai originali concurenţi de la Românii au talent: patru momente au şanse la marele premiu

Ema Stoian, pentru care Andra a apăsat Golden Buzz-ul, luptă atât în finală, cât şi pentru premiul de originalitate FOTO Pro TV

Sezonul 9 al show-ului „Românii au talent“ se apropie de sfârşit, iar pe lângă cei 11 finalişti, în mare finală patru concurenţi aleşi de juriu vor lupta pentru premiul de originalitate, câştigătorul fiind ales prin votul telespectatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Finala „Românii au talent“ va fi difuzată de Pro TV vineri, 31 mai, de la ora 20.30. Pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro vor lupta 11 concurenţi – opt votaţi de telespectatori şi trei aleşi de juriu.

Tot membrii juriului au decis şi cele patru numere care vor concura pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Este vorba de dansatoarea Ema Stoian, magicianul Magitot, balerina Elena Gibson, aceştia numărându-se şi printre finaliştii „Românii au talent“, şi artiştii de circ Azeri Brothers.

Câştigătorul premiului de originalitate va fi decis de telespectatori, care îşi pot vota favoritul pe parcursul întregii săptămâni.

Momentele din audiţii şi din semifinale ale concurenţilor care luptă pentru premiul de originalitate de la Românii au talent

Ema Stoian - semifinală

     

Ema Stoian - audiţii 

Magitot - semifinală
 
 
Magitot - audiţii
 
 
Elena Gibson - semifinală
 
    
Elena Gibson - audiţii
   

Azeri Brothers - semifinală


Azeri Brothers -  audiţii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: