Cârcotaşii construiesc case pentru familii nevoiaşe de Ziua Mondială a Locuirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cârcotaşii la Bacău FOTO Prima TV
Cârcotaşii la Bacău FOTO Prima TV

Cârcotaşii Ioana Petric, Şerban Huidu, Dezbrăcatu şi Cristi Hrubaru şi-au suflecat mânecile şi au ajutat la construirea unei case pentru o familie nevoiaşă din Bacău.

Cârcotaşii de la Prima TV nu stau nici o clipă. Când nu sunt la filmări sau în platoul „Cronicii“, muncesc pe rupte. Joi, 8 octombrie, cei patru prezentatori au ajuns la la Bacău. Acolo, alături de voluntarii de la Habitat for Humanity, construiesc o casă în care, începând de săptămâna viitoare, va locui o familie nevoiaşa.  

Hrubaru şi Huidu s-au dovedit experţi la pusul ţiglelor pe casă, în timp ce, Dezbrăcatu nu s-a dezminţit şi s-a ocupat mai mult cu imortalizarea momentelor. Între timp, reprezentanta sexului frumos, Ioana Petric nu s-a dat în lături de la munca grea de pe şantier şi s-a suit alături de băieţi pe acoperiş. 


Dezbrăcatu şi-a făcut selfie la Bacău FOTO Prima TV

selfie Dezbracatu foto prima tv
Suntem foarte încântaţi că am putut să punem şi noi umărul la ridicarea acestei case şi ne bucurăm că suntem astăzi, la Bacău, alături de ceilalţi voluntari care s-au implicat în evenimentul organizat de Habitat for Humanity. Cel mai important este însă că săptămâna viitoare aici va fi „acasă” pentru o familie care avea mare nevoie de ajutor Cârcotaşii

Cristian Hrubaru şi Şerban Huidu FOTO Prima TV

huidu si hrubaru la bacau

După ce au muncit din greu toată ziua, Ioana Petric şi Cristi Hrubaru aşteaptă telespectatorii Primei TV, în această seară, la pupitrul Cronicii Cârcotaşilor, de la ora 20.15, cu cele mai savuroase comentarii şi cu un material inedit despre monumentele din Bucureşti. 

Prima TV împreună cu Habitat for Humanity România celebrează „Ziua Mondială a Locuirii“ (declarată de ONU) prin evenimentul „Big Build“. Între 5 şi 9 octombrie, asociaţia va ridica opt case pentru familii cu venituri mici din Bacău. La construcţia locuinţelor participă aproximativ 200 de voluntari. Misiunea Habitat for Humanity este de a eradica locuirea saracacioasa prin importante donaţii în materiale şi bani.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite