Caravana sezonului şapte „Românii au talent“ porneşte pe 21 august

Caravana sezonului şapte „Românii au talent“ porneşte pe 21 august

Pavel Bartoş şi Smiley aşteaptă noi români talentaţi în viitorul sezon şapte al emisiunii „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Caravana celui de-al şaptelea sezon al „Românii au talent“,de la Pro TV, porneşte pe 21 august, de la ora 10:00, când se vor desfăşura preselecţii la Constanţa.

Caravana sezonului şapte „Românii au talent“ porneşte în fabuloasa călătorie pentru descoperirea talentului autentic! Românii care au un talent cu care se mândresc sunt aşteptaţi să participe la preselecţiile „Românii au talent“ şi să intre în lupta pentru marele premiu şi titlul de erou naţional sau pentru premiul de originalitate, anunţă postul de televiziune.

Caravana are prima oprire pe 21 august la Constanţa, la hotel Oxford, unde, începând cu ora 10:00, dobrogenii sunt aşteptaţi să demonstreze că talentul lor merită să fie văzut şi aplaudat de o ţară întreagă. După Constanţa, preselecţiile vor continua în Galaţi, Bacău, Iaşi, Braşov, Craiova, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca şi Chişinău.

Ai încredere în talentul tău! Urmăreşte-ţi visul şi trăieşte spectacolul vieţii tale! Şi tu poţi ajunge pe cea mai iubită scenă din România, trebuie doar să îndrăzneşti să uimeşti o ţară întreagă! Ai curajul de a păşi pe scena care schimbă destine şi vino la preselecţiile pentru noul sezon „Românii au talent“!

Înscrierile pentru cel de-al şaptelea sezon „Românii au talent“ se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe oraşe din ţară.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii „Românii au talent“, difuzată de Pro TV, vineri seara, timp de trei luni, a fost lider audienţă pe toate categoriile de public, cu o medie de peste 2,8 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 19 februarie - 3 iunie 2016 o medie de 16,8 puncte rating şi 43,4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 3,9 puncte de rating şi 10,2% share.

Finala „Românii au talent“, care a avut loc pe 3 iunie, a adus 16 concurenţi în lupta pentru premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român. În final, câştigătoarea sezonului a fost Laura Bretan, o soprană în vârstă de 13 ani.

Timp de o săptămână, românii şi-au votat şi favoritul pentru câştigarea premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Anisia Gafton a reuşit să impresioneze la acest capitol, cu momente de stand-up comedy.

Momentele concurenţilor au fost jurizate de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu, iar gazdele emisiunii au fost Smiley şi Pavel Bartoş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările