Când are loc finala Exatlon şi cine luptă pentru cele două premii FOTO

Când are loc finala Exatlon şi cine luptă pentru cele două premii FOTO

Sezonul trei al competiţiei „Exatlon“, difuzată de Kanal D, se apropie de deznodământ. Reprezentanţii postului au anunţat când va fi difuzată marea finală.

Telespectatorii vor putea urmări ultima bătălie a acestui sezon al reality-ului sportiv „Exatlon“ pe 9 iunie, începând cu ora 20.00. 

În acest sezon vor fi doi câştigători, un băiat şi o fată, în urma desfăşurării a două finale, a fetelor şi a băieţilor. Fiecare dintre ei va întra în posesia premiului de 50.000 de euro.
  
În concurs au mai rămas Ion Surdu, Andrei Botoacă, Gabriel Nedelcu şi Costin Gheorghe, la masculin, şi Cătălina Seicaru, Andreea Arsine, Cristina Constantinescu şi Nicoleta Luncă, la feminin.
 
Cei opt concurenţi sunt mai determinaţi ca oricând să devină câştigători, oferind tot ce au mai bun pe traseele din Republica Dominicană.
 
Timp de cinci luni aceştia au rezistat eroic în competiţie. Înainte de a se aventura în Dominicană au declarat că vor să-şi depăşească limitele şi au făcut-o, prin efortul lor, prin determinare şi spirit de echipă.
  
„Voi cunoaşte o nouă Andreea, vreau să văd, să simt limita, să aflu cât pot duce“, declara faimoasa Andreea Arsine înainte de a pleca în Republica Dominicană. 
 
Andreea Arsine FOTO Kanal D
 
„Cred că aş putea să fac faţă provocării“, spunea şi Nicoleta Luncă, singura razboinică ramasă în competiţie.
 
Nicoleta Luncă FOTO Kanal D
 
Cristina Constantinescu era convinsă că atuurile ei sunt „vârsta şi experienţa“ acumulate în cei aproape 30 de ani de viaţă sportivă.
 
Cristina Constantinescu FOTO Kanal D
 
În ciuda faptului că nu a făcut sport de performanţă şi nu-şi dădea prea multe şanse în acest concurs, Cătălina Seicaru a reuşit să-şi surprindă fanii, certificând ceea ce declara înainte de plecarea în Republica Dominicană: „Cred că o să mă întorc cu forţe noi, mai matură, mai puternică“.
 
Cătălina Seicaru FOTO Kanal D
 
„Vreau să îmi demonstrez mie, dar şi celorlalţi că luptătorii nu doar se bat şi atât. Ai nevoie de muncă, disciplină, de echilibru psihic şi strategie ca să fii un bun sportiv“, declara hotărât Ion Surdu.
 
Ion Surdu FOTO Kanal D
 
Gabriel Nedelcu e convins că fiecare concurent se va întoarce schimbat de la „Exatlon“: „Cred că este o experienţă profundă, care schimbă pe oricine în bine“.
 
Gabriel Nedelcu FOTO Kanal D
 
Pentru campionul la enduro cross Andrei Botoacă, obişnuit cu un stil de viaţă mai spartan, participarea în cadrul competiţiei a fost un pas firesc. Acesta declara, înainte de a intra în concurs, că este obişnuit cu condiţiile dificile. „Am avut parte de multe competiţii în care am stat câte cinci ore în mediu alpin, cu motocicleta defectă; a trebuit să merg 10 kilometri prin pădure, pe un traseu nemarcat. Am rămas fără mâncare şi fără apă în sălbăticie“, a povestit acesta înainte de plecarea în Dominicană. 
 
Andrei Botoacă FOTO Kanal D

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: