Când va avea loc finala „Exatlon 2“. Anunţul făcut de Cosmin Cernat FOTO

Când va avea loc finala „Exatlon 2“. Anunţul făcut de Cosmin Cernat FOTO

În concurs au mai rămas şapte membri din fiecare echipă FOTO Kanal D

Au mai rămas şase Faimoşi şi şapte Războinici în competiţia pentru marele premiu de 100.000 de euro, iar marea finală a celui de-al doilea sezon „Exatlon“, de la Kanal D, se apropie cu paşi repezi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului, a anunţat, în ediţia de duminică seară, că finala concursului se va disputa peste trei săptămâni, în luna decembrie. 
 
„Este momentul unui anunţ important pentru voi toţi. Oficial, intrăm în ultima perioadă de la «Exatlon România», sunt ultimele trei săptămâni. Acestea vor fi săptămâni cu eliminări duble, va fi multă tensiune, multă emoţie, şi apoi urmează play off-ul, când veţi juca individual. Celor care veţi ajunge în acea faza a competiţiei, după eliminările care mai sunt câteva la număr, vă doresc din toată inima mult succes, multă baftă“, a anunţat prezentatorul emisiunii.
 
FOTO Kanal 

Faimoşii au pierdut duelul împotriva Războinicilor, cu scorul de 10 la 3, astfel că la duel au intrat două fete din echipa Faimoşilor: Monica Roşu, concurenta propusă de coechipieri, şi Mădălina Predoi, sportiva cu cel mai mic punctaj acumulat săptămâna trecută. Doar trei fete au mai rămas în Echipa Faimoşilor. 

Monica Roşu a intrat automat la duel, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, din cauza faptului că „player of the week“ (n.r. – jucătorul săptămânii) a fost desemnată Cristina Nedelcu, salvată de procentajul uriaş al punctelor acumulate în concurs. 
 
Monica Roşu a abandonat competiţia 
 
Din păcate, din cauza mai multor accidentări, Monica Roşu nu a mai putut continua şi eliminarea a fost anunţată, în urma renunţării sportivei la jocul duelului împotriva Mădălinei Predoiu.
 
„Este destul de ciudat să ştiu că plec, emoţiile sunt uriaşe. Cred că pentru fiecare lucrurile se întâmplă cu un anumit scop. Din păcate, durerile la genunchi nu m-au lăsat şi faţa mea necesită un repaus destul de lung, din cauza unor probleme dermatologice, astfel încât eu am decis să fiu la eliminare. Nu puteam să iau şansa Mădălinei de a rămâne aici. Îşi doreşte asta. Aş fi putut intra pe traseu, să joc, aşa cum puteam, şi să plece Mădălina, dar nu e corect. Sunt un om care gândeşte mai departe“, a spus Monica Roşu aseară, înainte de a părăsi concursul.
 
FOTO Kanal D

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările