Când începe „Vlad“, primul serial thriller românesc şi detalii din culise: realizat la standarde cinematografice cu peste 2.500 de ore de filmări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpia Melinte joacă unul dintre rolurile principale în noul serial de la Pro TV
Olimpia Melinte joacă unul dintre rolurile principale în noul serial de la Pro TV

Pro TV a anunţat data lansării pentru serialul thriller „Vlad“, din a cărui distribuţie fac parte actori precum Adrian Nartea, Andrei Aradits, Olimpia Melinte, Bebe Cotimanis şi Dan Condurache.

Începând cu 25 februarie, Pro TV va difuza un nou serial – „Vlad“ – în serile de luni. Este primul serial românesc realizat la standarde cinematografice şi este o variantă modernă a poveştii contelui de Monte Cristo, anunţă reprezentanţii postului. 

Producţia a fost coordonată de regizorul Jesus del Cerro şi a reprezentat o adevărată desfăşurare de forţe: 6 luni de filmări, 140 de actori principali şi secundari, 100 de locaţii din ţară şi din străinătate, peste 20.000 de kilometri străbătuţi de echipă şi de actori, aproximativ 2.700 de ore de filmări şi peste 10.000 de ţinute schimbate. Serialul a fost filmat cu 2 camere Alexa Amira, acestea fiind folosite în special în realizarea marilor producţii cinematografice.

Producţia spune povestea unui bărbat puternic şi dornic de răzbunare, nevoit de circumstanţe să îşi ţină ascunsă adevărata identitate. În urma înscenării unui jaf, protagonistul ajunge la închisoare, evadează şi îşi schimbă identitatea, devenind Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat şi dornic de răzbunare. 

„În serialul «Vlad», oricine se poate regăsi: oricine a iubit, a fost trădat, a reuşit, a fost bogat şi sărac, oricine crede că există o a doua şansă. Este o poveste de care noi toţi avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim şi, de ce nu, să ne motivăm. Bucuraţi-vă de această poveste şi fiţi alături de noi din 25 februarie“, a declarat Adrian Nartea (foto jos), actorul care îl interpretează pe Vlad.

adi nartea serial vlad foto pro tv

Serialul este regizat de Jesus del Cerro, regizor premiat la nivel internaţional şi naţional, care a adus publicului din România filme de succes precum „Naşa“, „Hawaii“, „S-a furat mireasa“, „Mamaia“ şi „HO HO HO“.

Din distribuţie mai fac parte Olimpia Melinte, Anghel Damian, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călăraşu, Dan Condurache şi Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piştereanu, Victoria Răileanu, Ştefan Iancu, Ana Maria Bădilaş şi Tudor Oprişan.

Imagine indisponibilă

Din distribuţie fac parte Emilian Oprea, Andrei Aradits, Olimpia Melinte, Diana Sar, Adrian Nartea şi Aura Călăraşu FOTO Pro TV

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite