Când începe noul sezon Vocea României şi ce schimbări a anunţat Pro TV: „O să fiţi surprinşi“

Când începe noul sezon Vocea României şi ce schimbări a anunţat Pro TV: „O să fiţi surprinşi“

Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Chirilă fac parte din juriul noului sezon „Vocea României“ FOTO Pro TV

Reprezentanţii Pro TV au anunţat când începe noul sezon al show-ului „Vocea României“, cu Horia Brenciu antrenor, în locul Andrei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel de-al nouălea sezon „Vocea României“ începe vineri, 6 septembrie, de la ora 20.30.
 
Alături de Tudor Chirilă, Smiley şi Irina Rimes va fi în noul sezon Horia Brenciu, care o înlocuieşte astfel pe Andra. Toţi îşi doresc să aducă în echipele lor cei mai buni concurenţi, aşa că vor intra în luptă cu toate armele şi, de multe ori, vor ieşi scântei în încercarea de a-i convinge pe cei cu abilităţi vocale impresionante să li se alăture. 
 
Şi Pavel Bartoş, gazda show-ului, e nerăbdător să spună: „să fie voce!“. „Mai este foarte puţin până începem un nou sezon «Vocea României», un sezon aşa cum vi-l doriţi. Cred că această combinaţie de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina şi Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format şi l-a ajutat să crească, iar anul acesta veţi descoperi lucruri noi la ei, unii îşi dozează altfel energia, alţii sunt mult mai expansivi. O să fiţi surprinşi şi o să vă bucuraţi de ceea ce o să vedeţi la «Vocea» începând din 6 septembrie“, a declarat Pavel Bartoş.
 
Sezonul 9 vine şi cu schimbări în ceea ce priveste structura formatului. Anul acesta, show-ul „Vocea României“ va avea opt ediţii de audiţii pe nevăzute, patru knockout-uri, o ediţie de confruntări şi trei show-uri live - două semifinale şi marea finală, potrivit Pro TV. 
 
Pavel Bartoş FOTO Pro TV

De-a lungul celor nouă sezoane, juriul „Vocea României“ a trecut prin mai multe transformări, singurul rămas din formula originală fiind Smiley. Horia Brenciu a făcut parte din juriul iniţial de la „Vocea României“ şi a fost antrenor timp de trei sezoane. Ulterior, cântăreţul a fost membru în juriul „X Factor“, de la Antena 1, în timp ce a fost înlocuit de Tudor Chirilă în show-ul de la Pro TV. 

În primele trei sezone, juriul a fost compus din Loredana Groza, Horia Brenciu, Mariu Moga şi Smiley. În 2014, Pro TV l-a înlocuit pe Horia Brenciu cu Tudor Chirilă, iar în 2017, Marius Moga a fost schimbat cu Adi Despot. În 2018, Adi Despot şi Loredana au fost înlocuiţi de Andra şi Irina Rimes. Ultimul sezon s-a desfăşurat cu Smiley, Andra, Irina Rimes şi Tudor Chirilă în juriu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: