Când începe noul sezon „Visuri la cheie“. Dragoş Bucur: „Din păcate, această emisiune nu poate ajuta o ţară întreagă“

Când începe noul sezon „Visuri la cheie“. Dragoş Bucur: „Din păcate, această emisiune nu poate ajuta o ţară întreagă“

De la stânga la dreapta, echipa care face „Visuri la cheie“: Omid Ghannadi, Adela Pârvu, Dragoş Bucur şi Alina Vîlcu FOTO Pro TV

Seoznul patru „Visuri la cheie“ revine la Pro TV la jumătatea lunii septembrie, iar prezentatorul Dragoş Bucur promite ediţii emoţionante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând din 13 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 20.30, Pro TV va difuza noul seozn al emisiunii „Visuri la cheie“.

Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi străbat ţara în lung şi-n lat pentru a ajuta familii cu care viaţa a fost dură, dar care nu au încetat niciun moment să spere şi să lupte pentru un trai mai bun şi pentru a rămâne unite, iar în această toamnă le vor prezenta telespectatorilor. 

„Sezonul patru «Visuri la cheie» începe pe 13 septembrie şi va avea 13 ediţii pline de emoţie. 13, un număr norocos atât pentru noi, cât şi pentru familiile care merită şansa la o viaţă mai bună. Emisiunea revine în toamnă cu renovări spectaculoase, case construite de la zero şi cu poveştile unor familii care pot deveni adevărate modele datorită puterii, consecvenţei şi curajului dovedite de-a lungul timpului. Din păcate, «Visuri la cheie» nu poate ajuta o ţară întreagă, dar poate deveni un model de urmat şi cred cu tărie că dacă toţi am fi mai atenţi în jurul nostru, lumea ar fi un loc mai bun, deoarece întotdeauna există cineva care are un vis sub o cheie. Trebuie doar să vedem acest lucru şi să ajutăm“, a spus Dragoş Bucur.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: