Când începe noul sezon „Românii au talent“: show-ul vine cu o schimbare

Când începe noul sezon „Românii au talent“: show-ul vine cu o schimbare

Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu revin la masa juriului de la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Pro TV a anunţat că „Românii au talent“ va reveni pe micile ecrane la începutul lunii februarie, cu o regulă nouă. Juriul rămâne însă în formula Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sezonul 10 al show-ului „Românii au talent“ va începe pe 7 februarie şi va fi difuzat, la fel ca până acum, în fiecare vineri, de la ora 20.30. 
 
Sezonul aniversar vine şi cu o noutate: fiecare membru al juriului şi cei doi prezentatori vor avea dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru momentele care reuşesc să îi impresioneze şi să îi convingă că merită să ajungă direct în semifinale. 
 
Smiley şi Pavel Bartoş sunt convinşi că telespectatorii vor avea parte de un spectacol de nota 10: „Este un sezon spectaculos cu numere noi şi foarte neobişnuite. Ne mirăm cum de vin încontinuu atâtea talente. Anul acesta au venit mai multe ca oricând. Chiar şi 10 golden buzz-uri au fost prea puţine“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: