Când începe „Liber ca pasărea cerului“, noul serial de comedie de la Antena 1, cu Ştefan Bănică şi Marius Vizante FOTO

Când începe „Liber ca pasărea cerului“, noul serial de comedie de la Antena 1, cu Ştefan Bănică şi Marius Vizante FOTO

Ştefan Bănică în serialul „Liber ca pasărea cerului“ FOTO Antena 1

Reprezentanţii postului Antena 1 au anunţat când începe noul serial de comedie „Liber ca pasărea cerului“, cu Ştefan Bănică şi Marius Florea Vizante în rolurile principale.

Ştefan Bănică revine pe micul ecran, într-un serial de televiziune, după o pauză de 14 ani. 
 
„Liber ca pasărea cerului“, cu Ştefan Bănică şi Marius Florea Vizante în rolurile principale, va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.
 
„Am filmat anul trecut timp de o lună si jumătate, aproape zi de zi, în plină vară, în mai multe locaţii. A fost un ritm de lucru alert. M-am înţeles excelent cu Vizante, ne-am distrat copios, am construit si anumite scene împreună, care nu existau în scenariul iniţial. M-am înţeles bine cu întreaga echipă, căreia îi mulţumesc pentru răbdare. Iar personajele care apar permanent, interpretate de Jojo - Cătălina Grama, Andreea Samson, Adrian Anghel, Alma Costin şi Laila Abdel Hafiz, colorează extrem de bine serialul. «Liber ca pasărea cerului» e un gen de poveste care nu s-a mai făcut până acum în serialele româneşti. Nouă ne-a plăcut foarte mult această experienţă. Sper ca telespectatorilor să le placă acest serial şi să îndrăgească personajele“, spune Ştefan Bănică.
 
FOTO Antena 1
 
„«Liber ca pasărea cerului» a fost o propunere interesantă pe care, deşi am încercat, mi-a fost foarte greu s-o refuz. Şi mă bucur că nu am făcut-o. Am muncit mult, ne-am zbătut mult şi cred că a ieşit un serial care va plăcea multora. Sunt sigur că oamenii se vor recunoaşte în toate situaţiile şi întorsăturile din filmul acesta. Se vor recunoaşte inclusiv în şmecheriile pe care va încerca să le facă personajul Orlando, pe care-l joacă Ştefan. De asemenea, mă bucur pentru că am ajuns să îl cunosc mai bine pe Ştefan şi să colaborăm extraordinar. E unul dintre cei mai buni profesionişti pe care i-am întâlnit vreodată şi un prieten de nădejde. Nu poate să iasă de aici decât un serial mişto“, spune Marius Florea Vizante.
 
FOTO Antena 1
 
„Liber ca pasărea cerului“ este o savuroasă comedie de situaţii care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu şi Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză. Atât pentru Orlando (Ştefan Bănică), un pierde-vară pentru care viaţa este o nesfârşită aventură, cât şi pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid şi uşor aiurit care îşi pierde serviciul, casa, maşina şi e pe cale să divorţeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.
 
Ducu şi Orlando sunt cei mai buni prieteni din copilărie. Au făcut şcoala şi liceul împreună, însă viaţa i-a despărţit. Fiecare a luat-o într-o altă direcţie şi nu au mai ştiut unul de altul. Se întâlnesc acum, după 20 de ani, şi pare că nimic nu s-a schimbat. Au aceleaşi glume, aceleaşi obsesii amuzante şi frici de necontrolat, aceeaşi dulce inconştienţă de adolescenţi, aceeaşi perspectivă, complet opusă asupra vieţii şi micilor lucruri care contează. Însă fericita reîntâlnire vine într-un moment de încercări pentru fiecare dintre ei.
 
Acum sunt doi adulţi care vor să se lămurească ce au făcut cu viaţa lor şi încotro vor să o apuce. Şi sunt convinşi că vor depăşi mai uşor obstacolele care le ies în cale dacă se ajută unul pe celălalt.
 
FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: