Când începe „Fort Boyard“, show-ul prezentat de Octavian Strunilă şi Paul Ipate: „Concurenţii sunt fabuloşi, iar prima ediţie vă va lăsa cu gura căscată“

Când începe „Fort Boyard“, show-ul prezentat de Octavian Strunilă şi Paul Ipate: „Concurenţii sunt fabuloşi, iar prima ediţie vă va lăsa cu gura căscată“

Octavian Strunilă şi Paul Ipate vor fi prezentatorii game show-ului „Fort Boyard“  FOTO Pro TV

Pro TV a anunţat când va debuta emisiunea „Fort Boyard“, filmată în fortul situat în strâmtoarea Pertuis d’Antioche (Franţa), în care vedete din showbizul autohton vor fi supuse la probe de logică şi rezistenţă fizică. Show-ul va fi prezentat de actorii Octavian Strunilă şi Paul Ipate, iar printre concurenţi se numără Mihaela Rădulescu, Lia Bugnar şi Cătălin Moroşanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Octavian Strunilă şi Paul Ipate vor prezenta la Pro TV, începând de la 1 octombrie, game show-ul „Fort Boyard“, care va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.30.
 
În fiecare ediţie a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrităţi din România va intra în Fort Boyard şi va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara şi, implicit, pentru a câştiga premiul ediţiei. Concurenţii vor trece prin probe complicate, care le vor testa atât abilităţile şi anduranţa, cât şi forţa de caracter şi tăria emoţională.
 
„Personal, pot spune că nu mai am răbdare. «Fort Boyard» este de-a dreptul impresionant. Când am păşit prima dată în el, am simţit ca şi cum am fost transpus instant în mijlocul unei poveşti în care jucam din copilărie. Concurenţii sunt absolut fabuloşi, iar prima ediţie va lăsa telespectatorii cu gura căscată...la propriu. Noi aşa am rămas la faţa locului. Nu ne venea să credem ce se întâmplă sub privirile noastre, era greu să şi respirăm ca să nu distrugem concentrarea. Aşa demonstraţii de curaj şi determinare nu vezi în fiecare zi, dar la Fort Boyard asta se întâmplă vrei-nu-vrei!“, a declarat Paul Ipate.
   
Octavian Strunilă a mărturisit: „Abia aştept să împărtăşim cu telespectatorii ce am trăit noi acolo. Pe lângă tensiune şi emoţie, adrenalină şi determinare, telespectatorii vor vedea că am avut şi mult umor. Este, poate, cea mai importantă cheie a succesului, care ajută concurenţii să se relaxeze puţin şi să intre la probe încrezători că vor reuşi. Vom avea multă aventură, iar unele probe prin care vor trece vedetele sunt de-a dreptul incredibile. Ce pot spune, însă, este că mi s-a demonstrat că femeile sunt mai curajoase.“
 
Printre echipele de vedete care vor intra în joc se numără cele formate din:
 
 

 
 
 
 
 
Vasile Calofir, Ruby, Cătălin Moroşanu Roxana Ionescu şi Sonny Flame
 
 

 
 
 
 

„Fort Boyard“ este filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea. Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreagă lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se număra Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii. „Fort Boyard“ a fost transmis de Pro TV de-a lungul mai multor ani, în versiunile difuzate din Franţa.
 
Fortul original, finalizat în secolul al XIX-lea FOTO ProTV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările