Călătorie în timp la „MasterChef“: concurenţii intră în bucătărie pentru a face faţă cutiei misterelor

Călătorie în timp la „MasterChef“: concurenţii intră în bucătărie pentru a face faţă cutiei misterelor

Chefii Patrizia Paglieri, FOA şi Adrian Hădean vor supune concurenţii la noi probe de foc FOTO Pro TV

Cei 24 de concurenţi rămaşi în competiţia „MasterChef“ trec, după probele de foc din preselecţii, la bancurile de lucru din bucătărie, acolo unde vor primi şorţuri personalizate. În faţa unor noi provocări, fiecare participant va fi prezentat individual, iar Patrizia Paglieri va avea reacţii dure atunci când un concurent decide să părăsească show-ul.

Până acum telespectatorii au urmărit cu interes preselecţiile şi probele de foc prin care au trecut concurenţii pentru a câştiga un loc la bancul de lucru din bucătăria „MasterChef“. Iluziile, lacrimile şi speranţele au fost ingrediente prezente în fiecare episod, însă acum a venit momentul ca emoţia să îşi facă locul pentru cei 24 de concurenţi care vor primi şorţurile personalizate şi poziţiile în bucătărie pentru a face faţă unor noi provocări.

Ediţia de luni seara a emisiunii culinare de pe Pro TV va prezenta, rând pe rând, concurenţii care au fost aleşi să rămână în competiţie. Poveştile lor, pasiunea, determinarea şi ţelurile setate pentru acest show vor fi direct de la ei. Firi diferite, cu istorii şi meserii diferite, legate de dorinţa de a învăţa şi de a fi cei mai buni, vor purta telespectatorii prin momente emoţionante.

Cutia misterelor îi va pune pe concurenţi în faţa unui lucru neaşteptat, aceştia fiind nevoiţi să facă o călătorie în timp pentru a reuşi să treacă testul. Creativitatea şi emoţia sunt condimentele de bază care nu trebuie să lipsească din farfurii la această probă. Dintre cele 24 de preparate, chefii vor gusta doar trei, însă doar unul va putea ieşi câştigător.

Următoarea probă se va baza pe imunitatea obţinută la cutia misterelor, iar câştigătorul va avea avantajul de privi o demonstraţie a celor trei chefi, care vor găti în faţa lui preparate speciale ce vor trebui refăcute de concurenţii aleşi de el. Cu toate că se bucură de imunitate, concurentul a ales să facă un lucru neaşteptat care i-a surprins pe cei trei componenţi ai juriului.

Această ediţie va aduce pe micile ecrane şi decizia surprinzătoare a unui alt particioant de a părăsi concursul. Este vorba despre unul dintre cei care au uimit chefii încă de la preselecţii şi a continuat să îi uimească la fiecare probă. Faptul că acesta a ales să plece din concurs a stârnit reacţii dure din partea Patriziei Paglieri.

Descoperă în episodul de luni, de la 20:30, la Pro TV care au fost motivele pentru care concurentul a ales să plece, ce reacţii au avut chefii, dar şi la ce noi provocări au fost supuşi cei 24 de concurenţi care au intrat pe drumul spre marele trofeu „MasterChef“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: