Cabral şi Bobonete intră-n jungla cu vedete: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, la debut. Ce spun concurenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabral şi Bobonete sunt gazdele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ FOTO Pro TV
Cabral şi Bobonete sunt gazdele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ FOTO Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, show-ul în care 12 vedete din România trebuie să supravieţuiască timp de 21 de zile în jungla din Africa de Sud, debutează în această seară la Pro TV, de la 20:30.

Show-ul prezentat de Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete, care va fi transmis zilnic, timp de trei săptămâni, va avea ca decor o tabără amenajată în munţi, la peste 400 de kilometri de Johannesburg. Câştigătorul show-ului va primi titlul de Rege sau Regină a Junglei şi va fi desemnat în urma voturilor publicului.

În perioada petrecută în junglă, toţi participanţii vor fi filmaţi în permanenţă. Vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duş folosind cascada din apropiere, să renunţe la orice fel de contact cu lumea exterioară şi la tabieturile care de obicei le fac viaţa atât de plăcută. Ei vor fi nevoiţi să se adapteze condiţiilor austere din jungla africană îndeplinind sarcini zilnice pentru a-şi asigura supravieţuirea atât a lor, cât şi a celorlalţi participanţi. Sarcinile zilnice sunt de fapt probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor, să îşi depăşească în general limitele fizice şi psihice. Fiecare probă câştigată aduce cu sine porţii de mâncare pentru concurenţi, ei având asigurate doar două alimente: fasolea şi orezul, primite periodic. 

Concurenţii vor trebui să facă faţă zilnic la două tipuri de probe: Provocarea junglei – câştigarea probei le aduce concurenţilor un anumit număr de „stele“, care echivalează cu numărul de porţii de mâncare pe care le vor primi. Mâncarea primită este negătită şi va trebui pregătită de concurenţi în tabără; Comoara din junglă – concurenţii pot câştiga „delicatese“, lucruri obişnuite în viaţa de zi cu zi, care în junglă vor reprezenta adevărate elemente de lux pentru concurenţi.

Cei 12 concurenţi sunt cei care decid în fiecare zi cine este liderul taberei, acesta având sarcina de a conduce grupul. 

Pe lângă gazdele show-ului, Cabral şi Bobonete, echipa de producţie este formată din peste 200 de persoane (români, nemţi, slovaci şi sud-africani), iar locul de filmare este unul inedit, amplasat în cea mai sălbatică parte a Africii de Sud, lângă Parcul Naţional Kruger. 

image

„Sunt foarte încântat de propunerea de a găzdui o astfel de emisiune. Ştiam de ceva vreme despre acest format, pentru că  urmăream pe internet varianta britanică şi chiar mă gândeam dacă vreodată se va difuza şi la noi un astfel de reality-show. Cred că este momentul cel mai bun ca în grila de programe a postului să apară şi un format nou, iar dacă acesta mă include şi pe mine ca prezentator, atunci nu pot decât să mă bucur. O să fiu în Africa de Sud, cu umorul meu deja cunoscut şi împreună cu negrul român – Cabral“, a declarat Bobonete.

„Este o emisiune greu de produs, cu sarcini dificile pentru toţi cei implicaţi, de la prezentatori şi echipă, până la concurenţi. Cum eu sunt născut şi crescut în Berceni, mă gândesc cu groază la toate târâtoarele, zburătoarele şi mergătoarele africane. Cu toate că aparenţele te-ar putea înşela, eu sunt făcut să supravieţuiesc în spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic, nu în jungla africană“, a glumit Cabral. 

Cei doi prezentatori vor aduce în faţa telespectatorilor toate ştirile şi poveştile din junglă şi vor fi singura interfaţă a vedetelor cu civilizaţia. Cei doi au ajuns de câteva zile în Africa de Sud şi s-au obişnuit deja cu vremea călduroasă şi mâncarea specific africană. „Am călătorit 26 de ore, pentru că nu-i uşor să ajungi în Mpumalanga sau Ţara unde soarele răsare. Am recuperat zilele astea şi suntem ca arcurile în tensiune. Am văzut elefanţii şi am vrut să fac şi poze, doar că am lăsat geamul deschis la camera de hotel şi ieri mi-a furat maimuţa aparatul. L-am pus pe Cabral să dea nişte telefoane, că pentru el e ca acasă, dar se pare că niciun african nu mai e crescut în Berceni, deci nu s-a rezolvat. Colac peste pupăză, indiferent ce-o-nsemna asta, suntem pregătiţi să înceapă jungla“, spune Bobonete despre peripeţiile din Africa de Sud.

cabral si bobonete foto pro tv

Cabral vorbeşte despre impactul pe care o să-l aibă show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ asupra concurenţilor: „Show-ul acesta de televiziune îi va separa pe cei falşi de cei adevăraţi, va scoate în faţă adevăratele caractere şi va arăta adevărul despre oameni. Pentru că, desigur, pentru cei de acasă este un show de televiziune, dar pentru cei 12 concurenţi vor fi 21 de zile de adevărat chin. Mă consider un om puternic, dar văzând planurile echipei pentru astea trei săptămâni, mă gândesc serios că sunt şanse multe să nu fac faţă. Sigur, pentru mine şi pentru Bobo e uşor aici, noi stăm la hotel, cu condiţii bune, păpică, apă caldă şi aer condiţionat. Eu sper să fie cât se poate de puternici, le ţin pumnii cât pot eu de strâns, pentru că vor trece prin cele mai grele 21 de zile din viaţa lor. Ne-au îngrozit lighioanele care există pe aici - au un păianjen cât o minge de fotbal şi care are muşcătura asemănătoare cu a unui câine. Plus şerpi, bărzăuni de toate felurile şi de toate taliile, şi toate târâtoarele Pământului. Nu mai zic de celelalte, concurenţii vor suporta foamea în condiţii de muncă fizică epuizantă şi provocări zilnice extrem de dificile. Mai pune temperaturile demente şi umezeala care pur-şi-simplu te sufocă şi ai iadul pe pământ. Sper să fie destul de puternici şi să treacă prin asta cât mai bine. Sau, dacă nu să strige tare Sunt celebru, scoate-mă de-aici!“, povesteşte Cabral despre experienţa de câteva zile în jungla africană.

Producătorii au reuşit să ţină secrete numele celor 12 vedete ce vor păşi în jungla africană, însă au divulgat câteva detalii, dar şi părerile acestora cu privire la provocările ce-i aşteaptă. Aşadar printre cei 12 concurenţi celebri se numără o vedetă de televiziune care găteşte, un actor de televiziune, cântăreţi şi un fost jucător de rugby.

„Eu când eram mică, nu-mi doream să fiu prinţesă, voiam să fiu regină, iar acum este şansa mea. Sunt încântată şi recunoscătoare pentru experienţa prin care urmează să trec. O să fiu într-o competiţie cu mine, o să-mi descopăr punctele slabe şi o să învăţ cum să trec peste ele. Imediat cum ajung în tabără, o să îmbrăţişez un copac“, spune una dintre vedetele care intră în tabăra complet izolată din jungla africană. 

Lipsa alimentelor cu care sunt obişnuiţi este motivul pentru care mulţi dintre concurenţi sunt îngrijoraţi: „Am fost foarte stresată în ultimele zile, m-am rătăcit în parcarea unui mall în care merg des. Fac urât la căldură mare, iar lipsa de mâncare mă transformă în fiară.“ Una dintre concurente este, însă, relaxată cu privire la porţiile limitate de mâncare pe care le vor primi: „Eu sunt obişnuită fără mâncare, merg în cantonamente cu regim hipocaloric de mâncare şi cu efort fizic foarte mare.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite