Brigitte a fost eliminată din Ferma. Moro: „Despărţirea de ea nu a însemnat nimic pentru noi. De vină e doar caracterul ei“

Brigitte a fost eliminată din Ferma. Moro: „Despărţirea de ea nu a însemnat nimic pentru noi. De vină e doar caracterul ei“

Brigitte Năstase FOTO Pro TV

Brigitte Năstase a fost eliminată din reality show-ul Ferma de la Pro TV, spre bucuria majorităţii concurenţilor, care au mărturisit că nu o mai suportă din cauza temperamentului ei vulcanic.

Brigitte Năstase (41 de ani) a fost învinsă în duel de Otniela Sandu (29 de ani) şi astfel eliminată din Ferma.

Brigitte a fost trimisă la duel de fermierul săptămânii, Ioana Filimon, iar vedeta a ales să lupte cu Otniela, cele două fiind rivale şi din cauza lui Florin Pastramă, care s-a declarat îndrăgostit de Otniela la începutul show-ului, iar acum este logodnicul Brigittei. 

„Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show. Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară“, a declarat Brigitte Năstase. 

Eliminarea controversatei concurente nu i-a întristat prea tare pe cei rămaşi în concurs, toţi fiind de părere că, în ciuda faptului că este foarte muncitoare, Brigitte este o persoană conflictuală şi strică armonia din fermă. Rând pe rând, vedeta a avut dispute aprinse cu fiecare dintre concurenţi. 

Iar dacă luptătorului Cătălin Zmărăndescu i s-a făcut milă de ea, celuilalt dur, Cătălin Moroşanu, i-a lăsat un gust amar: „Despărţirea de Brigitte nu a însemnat nimic pentru noi, serios. A plecat aşa... să se ducă învârtindu-se. A plecat urât. La cât a muncit ea aici şi la cât a încercat ea să facă, a plecat foarte urât. Şi de vină e doar caracterul ei“. 

Brigitte a fost la rândul ei conştientă că ceilalţi s-au bucurat de eliminarea ei: „Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, acum nu am mai vrut să mă uit în ochii lor, dar ştiu că sunt fericiţi că plec. Jocul ăsta dezumanizează oamenii, merge pe principiul «dezbină şi cucereşte». În Fermă nu am făcut decât să-mi întăresc credinţa în Dumnezeu şi să mă ataşez de unica persoană care a ajuns la sufletul meu şi care a suferit alături de mine, Florin. Părăsesc competiţia fericită că merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care mă iubesc şi care mă apreciază“.

Pe de altă parte, deşi a câştigat duelul şi şi-a păstrat locul în competiţie, nici Otniela nu a fost prea fericită, pentru că la rândul ei a fost implicată în mai multe conflicte şi a rămas fără niciun aliat: „Nu m-am putut bucura pe cât ar trebui pentru că nu m-a susţinut nimeni şi ştiu că nimeni nu s-a bucurat alături de mine că am rămas“.

Reality show-ul de la Pro TV este pe ultima sută de metri. În competiţie au mai rămas doar şapte concurenţi - Ioana Filimon, Otniela Sandu, Diana Belbiţă, Marius Crăciun, Cătălin Zmărăndescu, Cătălin Moroşanu şi Florin Pastramă.  


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: