„Bravo, România!“ va începe la începutul lunii aprilie: taximetrişti, vatmani şi IT-işti, printre concurenţii care vor pune în scenă musicaluri

„Bravo, România!“ va începe la începutul lunii aprilie: taximetrişti, vatmani şi IT-işti, printre concurenţii care vor pune în scenă musicaluri

Răzvan şi Dani, Mirabela Dauer şi Mihai Petre formează juriul emisiunii „Bravo, România!“ FOTO Antena 1

Emisiunea „Bravo, România!“, care îmbină divertismentul cu o componentă caritabilă, va debuta pe 5 aprilie la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postul Antena 1 va difuza, din 5 aprilie, în fiecare marţi, de la ora 20.30, o nouă emisiune de divertisment, „Bravo, România!“.
 
Oameni care activează în diverse domenii, de la corporatişti la taximetrişti sau IT-işti, vor arăta cât de talentaţi sunt şi cât de bine se descurcă atunci când au de pus în scenă un musical. În fiecare ediţie a show-ului „Bravo, România!“ trei echipe din varii domenii vor concura pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoană cu a cărei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialişti în domeniu şi vor pune în scenă musicaluri spectaculoase, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Fiecare ediţie va avea un număr câştigător, care va intra în întrecerea din marea finală. 
 
Telespectatorii pot vedea cum bucătari profesionişti, pizzari, taximetrişti, vatmani de la RATB, shaormari sau angajaţi de la o curăţătorie ecologică au simţit pe pielea lor cum e să străluceşti pe scenă: au dezbrăcat uniformele, au lăsat laptopurile şi au oprit motoarele pentru a-şi pune costume strălucitoare, machiaje sofisticate, peruci uluitoare şi pentru a le etala în coregrafii cu poveste. 
 
Emisiunea va fi prezentată de Diana Munteanu şi Liviu Vârciu, cei doi având misiunea de a aduce în faţa juriului, format din Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion şi Dani Oţil, cele mai spectaculoase numere. Săptămână de săptămână ei vor lua pulsul echipelor care se întrec în emisiunea „Bravo, România!“, îi vor vedea la repetiţii şi vor sta de vorbă cu susţinătorii acestora. 
 
bravo romania
Diana Munteanu şi Liviu Vârciu vor prezenta show-ul „Bravo, România!“ FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările