Bobonete şi Cabral pleacă în junglă. Vor prezenta reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“

Bobonete şi Cabral
pleacă în junglă. Vor prezenta reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de
aici!“

Mihai Bobonete şi Cabral pleacă trei săptămâni în jungla din Africa de Sud FOTO Pro TV

Mihai Bobonete şi Cabral vor fi prezentatorii reality-show-ului „I’m a celebrity, get me out of here/Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, care începe din februarie 2015, la Pro TV. Timp de 21 de zile, 12 vedete din România se vor afla în Africa de Sud, unde vor fi nevoite să trăiască în condiţii grele, în junglă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Show-ul prezentat de Cabral şi Bobonete va fi transmis zilnic, timp de 21 de zile, în fiecare seară, la Pro TV.
Mihai Bobonete, om de televiziune şi actor de stand-up comedy român, este cunoscut publicului mai ales pentru rolul Bobiţă din serialul de comedie „Las Fierbinţi“.

„Sunt foarte încântat de propunerea de a găzdui o astfel de emisiune. Ştiam de ceva vreme despre acest format, pentru că  urmăream pe internet varianta britanică şi chiar mă gândeam dacă vreodată se va difuza şi la noi un astfel de reality show. Cred că este momentul cel mai bun ca în grila de programe a postului să apară şi un format nou, iar dacă acesta mă include şi pe mine ca prezentator, atunci nu pot decât să mă bucur. O să plec în Africa de Sud, cu umorul meu deja cunoscut şi împreună cu negrul român – Cabral“, a declarat Bobonete.

„Este o emisiune greu de produs, cu sarcini dificile pentru toţi cei implicaţi, de la prezentatori şi echipă, până la concurenţi. Cum eu sunt născut şi crescut fiind în Berceni, mă gândesc cu groază la toate târâtoarele, zburătoarele şi mergătoarele africane. Cu toate că aparenţele te-ar putea înşela, eu sunt făcut să supravieţuiesc în spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic, nu în jungla africană“, a glumit Cabral. Cei doi prezentatori vor aduce în faţa telespectatorilor toate ştirile şi poveştile din junglă şi vor fi singura interfaţă a vedetelor participante cu civilizaţia.

12 vedete din România îşi vor face anul viitor bagajele pentru Africa de Sud, unde se vor desfăşura filmările emisiunii „I’m a celebrity, get me out of here“.

Pentru 21 de zile, vedetele participante vor pleca în Africa de Sud, într-o tabără amenajată în munţi, la peste 400 de kilometri de Johannesburg. Câştigătorul show-ului va primi titlul de Rege sau Regina a Junglei şi va fi desemnat în urma voturilor publicului.

În perioada petrecută în junglă, toţi participanţii vor fi filmaţi în permanenţă. Vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duş folosind cascada din apropiere, să renunţe la orice fel de contact cu lumea exterioară şi la tabieturile care de obicei le fac viaţa atât de plăcută. Ei vor fi nevoiţi să se adapteze condiţiilor austere din jungla africană îndeplinind sarcini zilnice pentru a-şi asigura supravieţuirea atât a lor, cât şi a celorlalţi participanţi.

Sarcinile zilnice sunt de fapt probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor, să îşi depăşească în general limitele fizice şi psihice. Fiecare probă câştigată aduce cu sine porţii de mâncare pentru concurenţi, ei având asigurate doar două alimente: fasolea şi orezul, primite periodic.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: