Bobiţă se îndrăgosteşte nebuneşte în cel mai nou episod din „Las Fierbinţi“

Bobiţă se îndrăgosteşte nebuneşte în cel mai nou episod din „Las Fierbinţi“

Bobiţă se îndrăgosteşte de o tânără pe care a cunoscut-o în Slobozia FOTO Pro TV

Bobiţă are parte de fluturi în stomac în cel mai nou episod al serialului „Las Fierbinţi“, lucru care îl pune pe jar pe Giani. Totodată, un camerunez este în căutarea fratelui său, iar fierbinţenii nu se dau la o parte să îl ajute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sezonul opt al serialului de comedie „Las Fierbinţi“ revine cu un nou episod plin de umor de excepţie! Un cetăţean exotic va ajunge în „Las Fierbinţi“. Venit tocmai din îndepărtatul Camerun, acesta este în căutarea fratelui său, Felix Tangoh, rătăcit în Maramureş. De la ora 20:30, dorinţa de a ajuta un om îi va pune pe fierbinţeni în ipostaze savuroase.

În acelaşi episod, Bobiţă este îndrăgostit până peste cap! O domnişoară şatenă pe care a întâlnit-o în Slobozia i-a furat minţile simpaticului cârciumar.

Şi lucrurile nu se opresc aici! Aceasta este extrem de grijulie şi dornică să-i facă toate poftele iubitului său. Toată această idilă nu este văzută cu ochi buni de Giani, care nutreşte sentimente de gelozie. Telespectatorii află cum se încheie povestea de amor, de la 20:30, la Pro TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: