Bobby Păunescu ar fi ajuns la un acord de principiu cu CME pentru preluarea Studiourilor Media Pro de la Buftea

Bobby Păunescu ar fi ajuns la un acord de principiu cu CME pentru preluarea Studiourilor Media Pro de la Buftea

Bobby Păunescu s-a asociat cu o companie americană pentru preluarea Studiourilor Media Pro de la Buftea FOTO radubuzaianu.ro

Bobby Păunescu, acţionar la B1 TV, producător, regizor şi om de afaceri, ar fi ajuns la un acord de principiu cu CME privind achiziţionarea Studiourilor Media Pro de la Buftea. În acest sens, Păunescu s-a asociat cu o companie americană care caută studiouri în Europa Centrală şi de Est.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vânzarea Studiourilor Media Pro a intrat într-o fază avansată a procesului, după ce reprezentanţii Central European Media Enterprises (CME) au ajuns la un acord de principiu cu un parteneriat din care fac parte Bobby Păunescu şi mai mulţi oameni de afaceri americani, arată paginademedia.ro. Informaţiile nu au fost comentate de Bobby Păunescu. Semnarea contractului de preluare a studiourilor va avea loc în perioada următoare. Potrivit unor informaţii din interiorul Studiourilor Media Pro, compania din Buftea mai poate semna, în prezent, doar contracte care au termene până la începutul lunii august, informează aceeaşi sursă citată.

Din grupul oamenilor de afaceri care s-au asociat cu Bobby Păunescu pentru preluarea studiourilor de la Buftea se numără Steven Ransohoff, preşedintele companiei americane Film Finances, care se ocupă cu asigurarea producţiilor cinematografice independente. Compania oferă în cazul filmelor independente o asigurare că acestea vor fi duse la bun sfârşit de către producător.

În parteneriat este şi producătorul Donald Kushner. Kushner este cunoscut, printre altele, pentru producţia „Monster“ (cu Charlize Theron), premiată cu Oscar şi pentru că este coproprietar al Chinese Theatre din Hollywood.

Bobby Păunescu nu a comentat nici informaţia iniţială, potrivit căreia este interesat de preluarea Studiourilor Media Pro de la Buftea. Pe de altă parte, acesta a declarat că există o asociere cu Film Finances, care „caută studiouri din Europa Centrală şi de Est“, fără a preciza dacă Studiourile Media Pro sunt luate în calcul. „Căutăm acele studiouri care vor avea sens din punct de vedere economic pentru ambele părţi“, declara Bobby Păunescu pentru paginademedia.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: