„Big Little Lies“, un nou serial HBO: Nicole Kidman şi Reese Witherspoon apar într-o lume aparent perfectă, dar plină de minciuni VIDEO

„Big Little Lies“, un nou serial HBO: Nicole Kidman şi Reese Witherspoon apar într-o lume aparent perfectă, dar plină de minciuni VIDEO

Nicole Kidman şi Reese Witherspoon spun că au fost impresionate de scenariul serialului FOTO Captură

În aşteptarea noului sezon al „Game of Thrones“ şi după succesul „Westworld“, HBO lansează la sfârşitul acestei săptămâni serialul „Big Little Lies“, pariul său asupra universului feminin cu protagoniste laureate cu Oscar, precum Nicole Kidman şi Reese Witherspoon, relatează miercuri EFE.

„Big Little Lies“, un miniserial în şapte capitole în regia lui Jean-Marc Vallée („Dallas Buyers Club“, „Wild“), are un scenariu scris de David E. Kelley („Picket Fences“, „LA Law“, „Ally McBeal“) şi o distribuţie din care mai fac parte Shailene Woodley, Laura Dern şi Zoe Kravitz.

Este o dramă despre cinci mame care trăiesc în staţiunea balneară Monterrey (California), ai căror copii cu vârste între 6 şi 7 ani merg la aceeaşi şcoală şi ale căror vieţi sunt tulburate de o crimă nerezolvată, informează Agerpres

Povestea începe cu o lume perfectă cu mame devotate, soţii de succes, copii adorabili şi case impecabile, dar treptat se va descoperi o reţea de minciuni care se ţese pentru a menţine această aparentă lume idilică în cadrul unei comunităţi în care domneşte bârfa, invidia şi trădările.

„Când am citit prima dată scenariul, m-am gândit că este electrizant“, a spus Witherspoon la o conferinţă de presă. „Povestirea este puternică şi misterioasă cu o crimă la început“, a explicat actriţa laureată cu un Oscar pentru „Walk the Line“.

Atât Witherspoon, care interpretează o femeie plină de energie şi de bune intenţii, cât şi Kidman, care joacă rolul unei mame de gemeni după care suspină toţi bărbaţii, sunt producătoare executive ale mini-serialului.

Bazată pe cartea de succes cu acelaşi titlu scrisă Liane Moriarty, noua miză a HBO explorează chestiuni sensibile, precum abuzul şcolar, violenţa conjugală, maternitatea, divorţul sau diferenţele între clase.

Cele două actriţe au fost convinse de la început că HBO este postul ideal pentru a realiza acest serial, la fel ca şi regizorul, Jean-Marc Vallée, cu care Witherspoon a colaborat anterior la filmul „Wild“.

Potrivit lui Nicole Kidman este fundamental să le fie inculcată copiilor ideea de a nu-i judeca pe cei din jurul lor. „Cred că trebuie să aducem bunătate şi empatie în această lume, să călătorim şi să întâlnim alte culturi pe care să le absorbim. Trebuie să fim generoşi şi să avem mintea deschisă“, a spus actriţa australiană. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: