Basarabeanul finalist la Britain's Got Talent“, acuzat că a trişat în finala show-ului: cum se apără cascadorul VIDEO

Basarabeanul finalist la Britain's Got Talent“, acuzat că a trişat în finala show-ului: cum se apără cascadorul VIDEO

Alex Magala a uimit audienţa „Britain's Got Talent“, dar a fost taxat de internauţi pentru că ar fi trişat în finală FOTO „Daily Mail“

Alexandr Magala (26 de ani), moldoveanul care a uimit audienţa „Britain's Got Talent“ cu numere periculoase de înghiţit săbii, este supus unui val de critici după ce în finala show-ului, în ultimul său număr, ar fi folosit o coardă de siguranţă.

Numărul lui Alex Magala, considerat prea periculos pentru a fi arătat live 

Alex Magala a intrat în finala „Britain's Got Talent“ cu un număr şi mai periculos decât cele prezentate până acum. Basarabeanul s-a urcat în vârful unui stâlp, ca mai apoi să alunece cu faţa în jos spre o drujbă pornită. Numărul, considerat extrem de periculos pentru a fi arătat în direct la TV, a fost preînregistrat cu câteva minute înainte de ordinea intrării acestuia în concurs, din motive de siguranţă. Pe acelaşi principiu s-a mers şi în semifinală, atunci când Alex a înghiţit săbii, arată „Daily Mail“.

Juriul şi publicul deopotrivă au rămas uimiţi de performanţa cascadorului moldovean şi au aplaudat curajul acestuia. Însă, mai mulţi telespectatori nemulţumiţi au sesizat un aspect care a trecut neobservat pentru majoritatea, anume că Alex Magala ar fi avut o coardă de siguranţă prinsă de picioare pentru a evita orice primejdie. În aceste condiţii, pe Twitter au apărut mai multe plângeri în care internauţii scriu că moldoveanul nu ar fi executat un număr atât de periculos pe cât a lăsat să se înţeleagă. 

Telespectatorii, nemulţumiţi de „trucul“ lui Magala 

„Alex Magala a avut o coardă de siguranţă. Britain's Got Talent e un fals“, „Finala Britain's Got Talent nu mai e atât de periculoasă când ai o coardă de siguranţă“, au scris doi internauţi, punând în mesajele lor şi imagini care să dovedească cele susţinute. S-ar părea că toată această polemică a fost în defavoarea moldoveanului, acesta clasându-se doar pe locul al nouălea. Primul loc a fost ocupat de un magician.

În schimb, o altă parte a fanilor a fost alături de Alex Magala. „Cum Dumnezeu a terminat Alex pe locul nouă? A avut cel mai bun număr din finală, de departe. Un magician face un truc şi ia primul loc“, a comentat un fan al basarabeanului. „Alex trebuia să câştige, a fost cel mai bun din concurs“, „Finala din acest an a fost foarte bună. Alex Magala este atât de talentat“, au mai scris alţii. 

Cum se apară Alex Magala în faţa acuzaţiilor 

În acest context, un reprezentant al emisiunii difuzată pe ITV a luat legătura cu „Daily Mail“, specifând rolul coardei de siguranţă: „Nu există niciun adevăr în afirmaţiile făcute de telespectatori. Firul a fost folosit pentru a ţine stâlpul în poziţie stabilă în timp de Alex se urca pe el“.

Mai mult, Alex Magala a răspuns criticilor, oferind lămuriri pe site-ul „The LAD Bible“. „Clipul video pe care l-aţi urmărit este de la o repetiţie, care a fost făcută în aceeaşi zi cu show-ul live. Nu există niciun fir prins de mine. Coarda pe care o vedeţi este una dintre cele trei care ţin stâlpul prins de podea, astfel încât să rămână vertical. Tot ce fac este corect. Să fie fair play! Nu credeţi tot ce vedeţi pe Twitter“, a comentat Magala.

Moldoveanul Alexandr Magala s-a numărat printre concurenţii care au urcat pe scenă în prima ediţie a noului sezon „Britain's Got Talent“ şi a şocat publicul cu numărul său uimitor, dar extrem de periculos. Tânărul a oferit un moment ce a provocat o adevărată isterie în platoul emisiunii: a înghiţit săbii. Numărul lui a fost catalogat de presa străină drept „cel mai periculos număr din istoria emisiunii“. Alexandr a promis că dacă va câştiga premiul de 250 000 de lire îi va dona unei organizaţii mondiale care protejează animalele pe cale de dispariţie.

Alexandr Magala nu este străin emisiunilor de talente, fiind marele câştigător al emisiunii „Russia's Got Talent“. De asemenea, tânărul a ajuns în finala „Italia's Got Talent“, în sferturile de finală la „America's Got Talent“ şi în semifinala „Ukraine's Got Talent“ şi a participat la aceleaşi formate din Franţa şi Spania. 

Povestea lui Alexandr Magala vă este prezentată pe larg AICI. În continuare, puteţi urmări numărul său din semifinala „Britain's Got Talent“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: