Barack Obama şi Bear Grylls în sălbăticie, de Crăciun, pe Discovery Channel FOTO VIDEO

Barack Obama şi Bear Grylls în sălbăticie, de Crăciun, pe Discovery Channel FOTO VIDEO

Barack Obama trece prin probe care îi vor testa rezistenţa cu celebrul expert în tehnici de supravieţuire Bear Grylls FOTO Discovery Channel

Barack Obama este vedeta invitată într-un episod special al emisiunii "Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls", care va fi difuzată în premieră în România, de Crăciun, la Discovery Channel.

Astfel, în prima zi de Crăciun, telespectatorii îl vor putea urmări pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, care porneşte la drum prin sălbăticia din Alaska alături de Bear Grylls, în timpul unei vizite în care urmăreşte efectele schimbării climatice asupra regiunii.

Pentru prima oară în emisiune, un preşedinte va fi pus să treacă prin probe dificile, testându-şi atât rezistenţa fizică, cât şi curajul împreună cu celebrul expert în tehnici de supravieţuire.

„Obama şi Bear Grylls în sălbăticie“ va fi difuzat pe canalele Discovery din Europa de Nord, Europa de Sud (cu excepţia Franţei), Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, şi America Latină.

În România, episodul special va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel, vineri, 25 decembrie, de la ora 22:00 şi în reluare duminică, 27 decembrie, de la ora 22:00.

FOTO Discovery Channel

FOTO Discovery Channel

În plus, în prima zi de Crăciun, telespectatorii vor putea urmări episoade din diverse programe de supravieţuire filmate în România. Iată mai jos o scurtă descriere a acestora:

  • Joaca de-a supravieţuirea (sezonul 2, ep. 6) - vineri, 25 decembrie, de la ora 12:00

Terry Schappert, membru al Beretelor Verzi, este capturat în mijlocul unui exerciţiu militar şi apoi abandonat în apele îngheţate ale unui lac de munte din Transilvania. Colegii lui ştiu însă că acest războinic se teme de vampiri de când era un copil, iar aici, în România, cu siguranţă va fi bântuit de pădurile întunecate, în timp ce se chinuie cu foametea şi hipotermia. Dar când se întorc cu un lucru în plus pentru kit-ul lui de supravieţuire, jocul lui Terry se întoarce la 180 de grade. Va reuşi Terry să supravieţuiască deşi nu este singur în acele păduri?

  • Supravieţuire în doi (sezonul 3, ep. 8) - vineri, 25 decembrie, de la ora 13:00

Echipa formată din cei doi profesionişti celebri, Cody Lundin şi Joe Teti, va înfrunta unele dintre cele mai înfiorătoare şi periculoase zone de pe glob, pentru a demonstra faptul că anumite abilităţi şi cunoştinţe combinate cu o doză de gândire creativă te pot ajuta să lupţi pentru a rămâne în viaţă în cele mai dificile situaţii. Izolaţi în inima Munţilor Carpaţi, pierduţi într-un labirint de peşteri întunecate, Cody şi partenerul său Joe se luptă să scape cu viaţă, în timp ce lămpile pe care le au ataşate pe cască nu mai rezistă mult timp. Relaţia dintre cei doi este tensionată din cauza tehnicilor de supravieţuire complet diferite, lucru care le va îngreuna misiunea.

  • Supravieţuire extremă cu Ed Stafford (sezonul 1, ep. 3) - vineri, 25 decembrie, de la ora 14:00

Ed Stafford este pierdut în Munţii Carpaţi, una dintre ultimele zone de sălbăticie adevărată din Europa, unde ies la vânătoare sute de urşi bruni feroce. Prin urmare, trebuie să fie tot timpul cu ochii în patru, înfruntând frigul cumplit şi deshidratarea severă. După ce prinde o căprioară într-o capcană primitivă, îşi improvizează din pielea ei o îmbrăcăminte rudimentară. Folosind numai resursele pădurii, Ed trăieşte exact ca strămoşii noştri din Epoca de Piatră, care au populat cândva aceşti munţi. În numai 10 zile, a reuşit să-şi facă rost de haine, să aprindă un foc, să-şi construiască un adăpost şi să strângă provizii suficiente de hrană.

  • Tehnici esenţiale de supravieţuire (sezonul 3, ep. 11) - vineri, 25 decembrie, de la ora 15:00

Setea de aventură a lui Bear Grylls îl poartă până în inima ţinutului lui Dracula, în Munţii Carpaţi din Transilvania. Pădurile de aici sunt pline de animale de pradă ucigaşe. Nu trece mult timp şi se produce inevitabilul, căci Bear se întâlneşte faţă în faţă cu un urs brun, un mascul de talie mare. Înfruntând mediul aspru din munţi, Bear se aventurează prin defileuri înşelătoare pentru a scăpa cu viaţă. Tehnicile sale de supravieţuire sunt puse la încercare în momentul în care, mişcându-se cu mare atenţie, iese din raza de acţiune a ursului brun. Apoi Bear descoperă delicatese naturale cu care se ospătează: melci, păstrăvi şi merele dintr-un morman de excremente de urs.

Discovery Communications este lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii. De peste 30 de ani, Discovery le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi satisface curiozitatea prin intermediul brandurilor sale globale de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Turbo/Velocity şi OWN: Oprah Winfrey Network.

Discovery controlează şi Eurosport, liderul pan-regional în conţinut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu şi Africa. De asemenea, Discovery este un furnizor important de produse şi servicii educaţionale în şcoli, prin intermediul Discovery Education, şi deţine un portofoliu divers de servicii media digitale, printre care Discovery Digital Networks. În Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, 18 branduri Discovery ajung la peste 517 de milioane de abonaţi din 109 de ţări şi teritorii, fiind difuzate în 21 de limbi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările