Barack şi Michelle Obama au semnat un acord cu Spotify pentru a produce o serie de podcast-uri. Declaraţiile fostului cuplu prezidenţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michelle şi Barack Obama FOTO Guliver/Getty Images
Michelle şi Barack Obama FOTO Guliver/Getty Images

Fostul preşedinte al Americii, Barack Obama (57 de ani), şi soţia lui, Michelle, (55 de ani) au semnat un acord cu Spotify pentru a produce o serie de podcast-uri exclusiv pentru platforma de streaming.

Contractul multianual dintre Spotify şi Higher Ground Productions, compania de producţie a fostului cuplu prezidenţial, prevede că Barack şi Michelle Obama vor dezvolta, produce şi împrumuta vocile pentru podcast-uri pe diverse teme, informează publicaţia Variety, citată de News.ro.

   

Spotify va distribui podcast-urile soţilor Obama la nivel global. În primul trimestru, Spotify a anunţat că a ajuns la numărul de 100 de milioane de abonaţi Premium şi la peste 217 milioane de utilizatori activi anual.

„Am crezut mereu în valoare conversaţiei care provoacă la cugetare. Ne ajută să construim conexiuni şi să ne deschidem către idei noi“, a transmis Barack Obama.

Michelle Obama a spus: „Suntem încântaţi să avem ocazia de a amplifica vocile care sunt prea des ignorate sau reduse la tăcere şi, prin Spotify, putem împărtăşi acele poveşti cu întreaga lume“.

Directorul de conţinut al Spotify, Dawn Ostroff, a transmis: „Preşedintele Barack Obama şi Michelle Obama sunt două dintre cele mai importante voci ale lumii şi este un privilegiu să lucrăm cu ei pentru a identifica şi împărtăşi poveşti care vor inspira publicul“.

Acordul este semnat cu Higher Ground Audio, o nouă divizie a companiei Higher Ground, pe care soţii Obama au înfiinţat-o anul trecut. Pentru 2019, Spotify urmează să investească 400-500 de milioane de dolari în podcasting. Nu au fost oferite detalii privind proiectele.

Cuplul a semnat şi un acord cu Netflix, pentru a produce conţinut documentar şi de ficţiune, iar în primăvara acestui an a anunţat că şapte proiecte se află în dezvoltare.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite