Audienţe Românii au talent: Pro TV, pe primul loc în top, în ciuda unor uşoare scăderi de telespectatori

Audienţe Românii au talent: Pro TV, pe primul loc în top, în ciuda unor uşoare scăderi de telespectatori

Românii au talent a atras telespectatorii în faţa micilor ecrane FOTO Pro TV

Românii au talent se menţine în topul preferinţelor telespectatorilor şi după semifinala patru, clasând Pro TV în vârful clasamentului audienţelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La nivel naţional, a patra semifinală de la Românii au talent a înregistrat o medie de 2,2 milioane de români, în cele patru ore de emisie. Faţă de săptămâna trecută, sunt cu 70.000 de telespectatori mai puţini, arată paginademedia.ro. Kanal D a fost pe locul doi în topul audienţelor, cu o medie de un million de români.  Antena 1 a fost pe locul trei, la mare distanţă de primele două locuri, cu 470.000 de telespectatori. Românii au talent a înregistrat un vârf naţional de 3,2 milioane de telespectatori, la ora 22:39 (17,8 rating şi 38,2% cotă de piaţă).

La nivel urban, Românii au talent a înregistrat 1,3 milioane de telespectatori, cu câteva zeci de mii de persoane sub săptămâna trecută. Locul doi pentru Kanal D, cu 514.000 de telespectatori şi trei pentru Antena 1, cu 249.000 de telespectatori. Vârful comercial pentru Românii au talent a fost de 2 milioane de telespctatori, la ora 22:39 (20,5 rating şi 44,7% cotă de piaţă).

Pe segmentul publicului comercial, Pro TV a avut cifre de patru ori mai mari decât Kanal D şi de cinci ori mai mari decât Antena 1. Astfel, Românii au talent a înregistrat 627.000 de telespectatori, cu 80.000 sub săptămâna trecută. Kanal D a avut pe acest palier o medie de 146.000 de telespectatori, iar Antena 1 134.000 de telespectatori. Show-ul de la Pro TV a avut un vârf comercial de 953.000 de telespectatori, la ora 22:39 (19,6 rating şi 49,3% cotă de piaţă).

Cea de-a patra semifinală live de la Românii au talent a dat încă trei finalişti în cursa pentru marele premiu. Totodată, show-ul a avut parte de o situaţie inedită: pentru prima dată într-o gală live, un concurent a fost oprit de juriu, după ce toţi membrii au apăsat butoanele roşii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările