Audienţă-record pentru România TV. Peste trei milioane de români au urmărit meciul Grecia-România

Audienţă-record pentru România TV. Peste trei milioane de
români au urmărit meciul Grecia-România

Românii au fost microbişti în timpul partidei Grecia-România FOTO Reuters

Postul România TV, care a transmis vineri seară partida Grecia-România, primul meci din barajul pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, a obţinut o audienţă-record, potrivit Pagina de Media. Televiziunea deţinută de Sebastian Ghiţă a avut un rating de peste zece ori mai mare decât are într-o zi obişnuită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meciul echipei naţionale a trezit un interes uriaş românilor, astfel că a dominat clar principalul concurent, show-ul „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, având un rating de câteva ori mai mare, scrie paginademedia.ro

La nivelul întregii ţări, partida Grecia – România a fost urmărită de aproape 3,2 milioane de români în fiecare minut (16,8 puncte de rating). Locul doi, Pro TV cu „Dansez pentru tine“, era vizionat de 1,1 milioane de români (5,9 rating). Pe poziţa a treia s-a situat Kanal D, care a difuzat show-ul „Pe banii părinţilor“, cu 871.000 de privitori pe minut (4,6 rating).

România TV s-a situat pe primul loc şi la nivelul publicului din oraşe, fiind urmărit, în timpul meciului Grecia – România, de peste 1,9 milioane de telespectatori pe minut (18,4 rating), în timp ce la „Dansez pentru tine“ se uitau aproape 580.000 de telespectatori (5,5 rating). Kanal D a completat podiumul, cu 353.000 de privitori din oraşe (3,4 rating)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: