Au rămas „singuri“ pe Twitter

Cei o sută de milioane de utilizatori ai platformei de microblogging au avut parte de emoţii intense în urma unei resetări de sistem.

Ştiri pe aceeaşi temă

O breşă din sistemul de securitate al Twitter a dus la un veritabil „masacru", în urma căruia câteva dintre cele mai populare vedete care îşi fac veacul pe site şi-au pierdut temporar legiunile de admiratori.

Eroarea tehnică, ce permitea hackerilor să se infiltreze în lista de „abonaţi" a altor utilizatori, a fost depistată în cursul săptămânii trecute, relatează „Daily Mail". Cu aceeaşi ocazie, s-a mai descoperit că zeci de mii de utilizatori care credeau că sunt abonaţi la postările unor vedete urmăreau de fapt persoane complet necunoscute.

Zero abonaţi

Echipa Twitter a intervenit pentru a remedia problema şi a recurs la o resetare de sistem care a declanşat „apocalipsa": utilizatorii s-au trezit „singuri" în universul Twitter, cu zero abonaţi la postările lor.

Zecile de celebrităţi, care mizează pe site-ul de microblogging pentru a-şi întreţine cota de popularitate, au reacţionat prompt. Actorul american Ashton Kutcher, primul utilizator care a atins cota de un milion de fani, a comentat:

„Twitter este piratat. Ha, ha am zero abonaţi!", starul rap P. Diddy a luat chestiunea pe cont propriu: „Îmi voi folosi puterile magice pentru a remedia problema!", iar actorul britanic Stephen Fry a suspinat: „Ştiţi, eram convins că am mai mulţi abonaţi. Cred că mi-am imaginat doar".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările