Atenţie, spoilere! Bilanţul morţilor din episodul 3 Game of Thrones

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dany şi Mormont FOTO HBO
Dany şi Mormont FOTO HBO

Noaptea a fost într-adevăr lungă în cel mai recent episod „Game of Thrones“, iar câteva personaje importante nu au mai prins lumina zilei. Atenţie! Următorul text conţine multe spoilere, aşa că dacă nu aţi văzut episodul 3 din sezonul 8, mai bine bateţi în retragere. Consideraţi că aţi fost avertizaţi!

Dacă aţi ajuns până aici, înseamnă că aţi supravieţuit bătăliei de la Winterfell din episodul „The Long Night“. Şi ce mai noapte! Foarte întunecată. La propriu. Aşa că dacă aţi întâmpinat probleme cu luminozitatea ecranului şi nu prea v-aţi dat seama cine cu cine s-a luptat şi, mai ales, cine pe cine a omorât, facem o trecere în revistă a celor mai importante personaje care şi-au găsit sfârşitul, cu tot cu GIF-uri realizate de vulture.com.

Dolorous Edd

Primul care a fost ucis a fost Dolorous Edd, dar nu înainte de a-l salva din ghearele Umblătorilor Albi pe Samwell Tarly.

via GIPHY

Lyanna Mormont

Micuţa, drăguţa şi curoajoasa Lyanna Mormont a ieşit din scenă în glorie, ucigându-l pe Uriaş.

via GIPHY

via GIPHY

Beric Dondarrion

Se pare că nimeni nu a murit degeaba. Melisandre ne-a dezvăluit că Lord of Light l-a reînviat în repetate rânduri pe Beric pentru că avea o misiune. Se pare că acea a fost să moară pentru a o salva pe Arya.

via GIPHY

Theon Greyjoy

Theon ne-a făcut pe toţi să ne reîndrăgostim de el după ce şi-a spălat păcatele trecutului printr-o serie de fapte vitejeşti: şi-a salvat sora, s-a alăturat familiei Stark şi l-a protejat cu preţul vieţii pe Bran. Ba chiar a încercat să-l omoare pe Night King, deşi chiar şi el ştia că n-are nici cea mai mică şansă. Într-adevăr, a fost un om bun.

via GIPHY

Arya Stark îl omoară pe Night King!!!!

Arya Stark a fost fără îndoială vedeta Winterfall-ului, reuşind unde alţii au dat greş, reuşind ceva ce părea imposibil: l-a ucis pe Regele Nopţii. Chiar când toţi credeam că Night King o să o elimine, micuţa asasină îl face bucăţi. Wow!

via GIPHY

via GIPHY

Jorah Mormont

După ce a încasat mai multe lovituri pentru a o proteja pe Dany, Jorah Mormont a murit în braţele marii sale iubiri neîmplinite.

via GIPHY

Melisandre

Măcar ea ştia de la început că va muri înainte de răsărit. La finalul episodului, Melisandre, care şi-a îndeplinit misiunea de a ajuta armata oamenilor să învingă armata morţilor, îşi dă jos colierul, se transformă într-o femeie bătrână şi moare pe câmpul de luptă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite