Antonio Banderas vrea să lanseze un serial TV în 2016

Antonio Banderas vrea să lanseze un serial TV în 2016

Antonio Banderas intenţionează să debuteze în televiziune FOTO AFP

Actorul spaniol Antonio Banderas a cumpărat drepturile de ecranizare a unui scenariu şi lucrează în prezent la adaptarea acestuia într-un serial TV de ficţiune, pe care intenţionează să îl lanseze în 2016, informează series-tv.premiere.fr.

Ştiri pe aceeaşi temă

Industria de televiziune atrage tot mai multe staruri de cinema. După Matthew McConaughey în „True Detective", Kevin Spacey în „House of Cards" şi Scarlett Johansson în „Custom of the country", un alt actor celebru de la Hollywood, Antonio Banderas, intenţionează să debuteze în televiziune.

Intervievat de jurnaliştii de la Télé Câble Sat, actorul spaniol a dezvăluit faptul că lucrează în prezent la proiectul unui serial de televiziune. „Aş putea foarte bine să fiu actorul principal, regizorul sau producătorul serialului".
Antonio Banderas, care a cumpărat drepturile asupra unui scenariu original, lucrează în prezent la o primă schiţă a scenariului adaptat pentru TV şi a spus că unele dintre noile seriale de televiziune, precum „House of Cards" şi „True Detective", i-au insuflat dorinţa de a se lansa la rândul lui în industria TV.

Actorul spaniol, care speră să îşi lanseze noul serial în 2016, nu a oferit jurnaliştilor alte detalii despre acest proiect.

De asemenea, Banderas a răspuns destul de evaziv atunci când a venit vorba despre zvonurile care înconjoară următorul proiect de serial TV pe care Pedro Almodovar îl va realiza pentru platforma online Netflix. Întrebat de jurnalişti dacă va face parte din distribuţia acelui serial, actorul a spus: „Discutăm adeseori împreună. El lucrează la un nou film în cel mai mare secret şi ar fi în stare să îmi dea foc dacă vă dau detalii despre asta!".

Antonio Banderas a apărut recent în filmul „Pielea în care trăiesc/ La piel que habito", de Pedro Almodovar. În ultimii ani, Antonio Banderas, care a fost căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în „Masca lui Zorro", dar a bucurat şi copiii, împrumutându-şi vocea motanului aventurier din seria „Shrek" şi din filmul „Motanul încălţat/ Puss in Boots".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările