Antonia şi Alex Velea, rivali pe ringul de dans: ce spune cuplul despre noua provocare

Antonia şi Alex Velea, rivali pe ringul de dans: ce spune cuplul despre noua provocare

Antonia şi Alex Velea sunt împreună de trei ani şi au împreună doi copii FOTO Pro TV

Antonia şi Alex Velea intră în competiţia dansului de la Pro TV, „Uite cine dansează!“, şi vor face tot posibilul să impresioneze românii şi juriul show-ului. Antonia şi Alex sunt pregătiţi să înveţe cât mai multe stiluri de dans şi sunt hotărâţi să lupte până în finală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi artişti formază unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă la începutul acestei primăveri ei vor fi rivali în show-ul „Uite cine dansează!“ şi vor avea alţi parteneri de dans, alături de care vor lupta în competiţie. 

Este pentru prima dată când Antonia şi Alex participă împreună într-un show de televiziune în calitate de concurenţi şi luptă unul împotriva celuilalt. 
 
„Mă bucur să fac parte din show-ul «Uite cine dansează!». Dansul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale mele şi această emisiune este o ocazie extraordinară să experimentez şi stiluri cu care nu sunt obişnuită. Sper să mă susţină fanii mei, publicul, şi să ajung până în finală“, a spus Antonia.
 
 
Chiar dacă se va afla, în premieră, împotriva iubitei sale, Alex Velea e hotărât să dea tot ce are mai bun în competiţie şi să nu renunţe nicio clipă la luptă. 
 
„Acest show de dans înseamnă foarte mult pentru mine. Pe lângă faptul că îmi place să cânt, să dansez în timpul concertelor şi în videoclipuri, acest show mă va supune la multe provocări. Cu siguranţă o să învăţ mişcări noi de dans, o să mă autodepăşesc şi o să cunosc oameni extrem de talentaţi. O să fie #monstru! Invit România la dans! Recunosc că o să fie greu să fiu împotriva Antoniei, să ne duelăm, dar o să fac abstracţie de farmecele ei şi o să dau tot ce e mai bun din mine să câştig. Şi, la final, ea ştie că o iubesc!“, a spus Alex Velea.
 
Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi cântăreţi români, au milioane de fani şi trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ trei ani. Cei doi au împreună doi băieţei: Dominic (2 ani) şi Akim (2 luni).
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările