Antena Play, platforma online a televiziunilor din Grupul Intact, se lansează pe 10 iunie

Antena
Play, platforma online a televiziunilor din Grupul Intact, se
lansează pe 10 iunie

În câteva zile, telespectatorii vor beneficia de principalele programe ale postului într-o variantă uşor de accesat oriunde

Antena Play cuprinde cinci canale TV în regim live, News, Monden, Stars, TVNovela şi ZU Channel. În ziua debutului, internauţii vor putea urmări un concert exclusiv, necenzurat, cu Paraziţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„AntenaPlay News este un canal dedicat informaţiei de actualitate, în care se vor îmbină transmisiile live ale principalelor buletine informative de pe Antena 1 şi Antena 3 cu emisiuni de profil, cum este «În Premieră» cu Carmen Avram“, anunţă Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Canalul TVNovela va readuce în prim plan serialele de succes difuzate în ultimii ani pe Antena TV Group, în timp ce postul Monden va reuni cele mai bune emisiuni de profil de pe Antena 1 şi Antena 2. Pe de altă parte, AntenaPlay Stars va readuce vedetele şi showurile mai vechi. „Un Brenciu făcând «Neatza» în urmă cu ani de zile sau un Mircea Badea abordând cu acelaşi entuziasm ca şi azi diverse personaje sau evenimente în «Noapte târziu...» pot descreţi frunţile la orice oră din zi“, a mai zis specialistul. Platforma cuprinde şi ştiri despre emisiuni, vedete şi culisele showurilor.  

Pentru ziua lansării prietenii Antena Play vor putea viziona, în exclusivitate, live, necenzurat, un concert Parazitii, de la ora 22.00.

Cu o interfaţă prietenoasă şi o accesibilitate uşoară, Antena Play este disponibilă pe bază de abonament şi poate fi accesată de pe smart phones, tablete, laptop şi PC. Abonaţii se pot loga de pe contul de Facebook şi pot distribui emisiunile şi serialele preferate cu prietenii. 

Coordonat de Robert Popescu, directorul de dezvoltare Digital Antena TV Group, proiectul Antena Play va fi lansat în primă etapă pentru web, iphone şi ipad, iar în fazele următoare de dezvoltare antenaplay.ro va fi prezentă şi în platformă android şi pe televizoarele smart.

Platforma online poate fi accesată gratuit în primele zece zile, iar apoi va fi disponibilă printr-un abonament lunar de 10 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările