Antena 3, sancţionată de CNA pentru derapajele electorale cu Dana Budeanu şi Adriana Bahmuţeanu: Mi se pare foarte grav să spui aşa ceva

Antena 3, sancţionată de CNA pentru derapajele electorale cu Dana Budeanu şi Adriana Bahmuţeanu: Mi se pare foarte grav să spui aşa ceva

Dana Budeanu Captură video Antena 3

Antena 3 a fost amendată de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru un derapaj electoral cu Adriana Bahmuţeanu, candidată la primăria Sectorului 1 din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antena 3 a fost sancţionată cu suma de 5.000 de lei de CNA pentru o ediţie a emsiunii Sinteza Zilei, din 10 septembrie, unde invitata lui Mihai Gâdea a fost Adriana Bahmuţeanu, candidată la prmăria Sectorului 1 din Bucureşti, potrivit Pagina de Media.     

Bahmuţeanu a avut un limbaj deplasat la adresa lui Clotide Armand, candidata USR Plus la primăria sectorului. Concret, Adriana a dorit o confruntare cu Clotilde, motiv pentru care a abordat-o la un moment dat şi în Parcul Herăstrău.

În timpul discuţiei cu Gâdea, Bahmuţeanu a adus în cadru şi o coroană funerară, susţinând că este seara în care este îngropată candidatura lui Clotilde. Gâdea a intervenit şi a spus că este un gest nepotrivit şi a rugat-o pe Adriana să adreseze cinci întrebări contra-candidatei.

S-a întâmplat acest lucru, s-a încercat apoi contactarea telefonică a candidatei USR, dar nu a răspuns. Bahmuţeanu a continuat cu un limbaj deplasat, iar moderatorul Mihai Gâdea nu a intervenit. Din această cauză s-a propus sancţionarea postului, potrivit sursei citate. 
 

Ce spun membrii CNA 

„Emisiunea a fost total dezechilibrată. A venit Adriana Bahmuţeanu şi a spus tot ce a vrut ea despre contracandidată şi sub formă de întrebări a făcut nişte acuzaţii. Că a omorât un om sau că nu are pe conştiinţă că a făcut aşa ceva. Mie mi se pare foarte grav să spui aşa ceva.
 
Nimeni nu a reacţionat în niciun fel, poate că ea (n.r Clotide) nu a vrut să răspundă, poate că era obosită după scandal. Nu poţi să spui pe post orice. Moderatorul trebuia să intervină. Chiar mi se pare că este dezechilibru total. Antena 3 a fost părtaşă la aceste acuzaţii prin felul cum a tratat subiectul.”, a susţinut Dorina Rusu în şedinţa CNA. 
 

Antena 3, atenţionată pentru o emisiune cu Dana Budeanu

 
De asemenea, Antena 3 a primit şi o somaţie pentru emisiunea Sinteza Zilei de pe 1 septembrie, unde invitată a fost cu Dana Budeanu. Alături de Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii, creatoarea de modă a avut mai multe critici la adresa lui Nicuşor Dan, candidatul PNL la primăria Capitalei. În schimb, Budeanu a avut o susţinere masivă pentru Gabriela Firea.
 
Budeanu a spus, printre altele, în emisiunea Sinteza Zilei: „Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”
 
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările