Antena 3 introduce o taxă lunară pentru vizionarea online: „Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneţi alături“

Antena 3 introduce o taxă lunară pentru vizionarea online: „Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneţi alături“

Mihai Gâdea, directorul general Antena 3 şi unul dintre realizatorii postului FOTO Arhivă personală Gâdea/ Facebook

Reprezentanţii Antena 3 au anunţat că începând de la 1 noiembrie va fi introdus un abonament lunar pentru vizionarea online a postului, în regim live.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care vor să vizioneze postul de ştiri online vor fi nevoiţi, începând cu 1 noiembrie, să plătească o taxă în valoare de un euro. Într-o scrisoare publicată pe site-ul televiziunii, reprezentanţii precizează că această măsură este luată „cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneţi alături şi în această nouă etapă, impusă de condiţiile pieţei.“
 
De asemenea, în text se subliniază că producţiile realizate au presupus „un efort financiar constant şi asumat“, menţionându-se că distribuitorii offline şi online nu au contribuit cu nimic pentru conţinutul oferit. 
 
Vă prezentăm în continuare scrisoarea integrală a postului Antena 3:
 
Dragii noştri prieteni, 
 
Suntem alături de voi de zece ani, timp îndeajuns pentru a ne cunoaşte bine, a ne susţine, a ne preţui reciproc. Relaţia pe care am stabilit-o este onorantă şi ne responsabilizează, motivându-ne să vă oferim un produs jurnalistic relevant. 
 
Aprecierea voastră constantă ne-a dat puterea de a rezista intimidărilor, de a rosti adevăruri, de a păstra o poziţie critică, fermă faţă de guvern, indiferent de partidele politice aflate la putere. Graţie solidarităţii de care aţi dat dovadă, am realizat producţii care au intrat în Cartea Recordurilor, au fost multipremiate internaţional şi au reprezentat o voce împotriva nedreptăţilor, iar împreună cu voi am devenit cea mai importantă platformă de ştiri din România! 
 
Toate aceste transmisii în direct din ţară şi străinătate, campanii, ştiri de zi cu zi au fost şi sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare şi focusare pe calitate. Am reuşit să ne susţinem singuri, în condiţiile în care distribuitorii offline şi online nu au contribuit cu nimic pentru conţinutul oferit. 
 
Iată de ce ne vedem obligaţi ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live. Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneţi alături şi în această nouă etapă, impusă de condiţiile pietei. 
 
În aces sens, am solicitat, acţionarilor şi managementului, să gândească un tarif accesibil pentru voi şi sustenabil pentru noi. Este vorba despre 1 euro pe lună pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online. Abonamentul va permite vizionarea la o calitate foarte bună a programului Antena 3. Avem nădejdea, dragi prieteni, că vom rămâne împreună, şi că acest abonament nu va împovăra sau dezechilibra bugetele voastre. 
 
Vă mulţumim, echipa Antena 3

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările