Antena 3 şi Antena 1 se mută din Bucureşti. Posturile vor avea sediul în Otopeni, alături de Realitatea Tv

Antena 3 şi Antena 1 se
mută din Bucureşti. Posturile vor avea sediul în Otopeni, alături de Realitatea Tv

Mihai Gâdea îşi doreşte să se mute în noul sediu până la 1 martie

Posturile Antena 3  şi Antena 1 îşi vor muta redacţia şi studiourile în afara Bucureştiului, în clădirea Willbrook, din Otopeni, în care activează un alt canal de ştiri, Realitatea TV, potrivit Reporter Virtual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amenajarea studiourilor a început deja, iar Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3, speră ca până la 1 martie transferul să fie finalizat, scrie Reporter Virtual. Birourile Antena 3 vor fi în complexul Willbrook, dar în zona opusă de cea în care sunt situate acum birourile Realitatea TV.

Actualul sediu al Antena 3 din Băneasa, din Strada Bucuresti-Ploieşti nr. 25-27, nu se mai află în posesia trustului Intact, controlat de familia Voiculescu. Clădirea a intrat în posesia statului, parte din recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro constatat în Dosarul ICA, în care patronul trustului, Dan Voiculescu, a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Totodată, începând cu 1 februarie, la Antena 3 vor avea loc mai multe disponibilizări şi reduceri de salarii vor avea loc la Antena 3, vizate fiind şi unele vedete ale postului TV. Politica de reducere a costurilor are la bază situaţia dificilă a patronatului după închiderea lui Dan Voiculescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările